Master of Laws handelsrecht met internationale aspecten

Algemeen

24 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

ondernemingsrecht

Het Master's degree in Business Law met internationale aspecten is bedoeld voor studenten die al een eerste graad. de Master Afstand is ontworpen als een "blended learning" -concept en zorgt voor een evenwichtige combinatie van de studie elementen: "de studieboeken bewerken", "interactive studeren in de virtuele auditorium" (thuis), sommige aanwezigheid lezingen op het terrein van één van de landelijke studie centra en van de oplegging van tests in een huis in de buurt studiecentrum.

De Master Programma in Business Law is dus grotendeels onafhankelijk van de locatie als afstand studies naast carrière met een De normale periode van vijf semesters worden ingevuld. de academische Master's degree het diploma toegang afgestudeerden een volgende promotie.

Masteropleiding in International Business Law

In afstandsonderwijs, verwerven de studenten de basismodules van praktische en theoretische kennis op het gebied van International Business Law. Met behulp van verschillende case sterrenbeelden vindt een gedifferentieerde discussie basis in plaats van wetenschappelijke principes en onderzoek van internationaal ondernemingsrecht. zijn bovendien afhankelijk van de keuze van de student, in twee van de Belangrijke vakgebieden "Business Security", "vennootschapsbelastingrecht" en "Contract Management in internationale context" vakkennis verdiept.

De studenten verwerven de expertise die nodig is om toekomstgerichte maatregelen om risico's die samenhangen met zakelijke beslissingen op basis van juridische kwesties te beoordelen geven en om concrete oplossingen te ontwikkelen en hen te begeleiden bij de uitvoering.

International Business Law in de praktijk

Na een succesvolle academische master's degree in het bijzonder professionele toepassingen in dienstverlenende bedrijven die actief zijn in grensoverschrijdende en internationale juridische adviesbureau resultaat. Als gevolg van de wereldwijde economische netwerk, is de vraag naar bedrijfsjuristen in internationale bedrijven is hoog.

normale periode

Afstandsonderwijs: 5 semesters / 120 ECTS De werkelijke studietijd kan worden uitgebreid onderzoek kosteloos maximaal 4 semesters over de normale periode.

basislijn

Bij voldoende aantal deelnemers in de winter termijn (oktober) en in de zomer termijn (april).

accreditatie

Accreditatie van de cursus door de accreditatie-agentschap FIBAA.

Collegegeld

Afstandsonderwijs: 297,00 € / maand (Totaal bedrag € 8,910.00 plus eenmalige examengeld van € 915,00.)

toelatingseisen

Geslaagd bachelor of diploma examen DIPLOMA op de universiteit of bij een andere universiteit of hogeschool (esp. In het gebied van economie en recht) of minste gelijkwaardig buitenlands diploma in dezelfde of verwante vakgebied met een Normale duur van ten minste zes semesters.

Aanvragers van wie eindcijfer haar eerste professionele academische graad "voldoende" is ingeschakeld, kan niet deelnemen aan de masteropleiding. Kandidaten met de conclusie "bevredigend" wordt vermeld in een vrije plaatsing test die zij in staat zijn om deze studie succesvol af te ronden.

statements

Master of Laws (LL.M.) - Afgestudeerden ontvangen een Master certificaat en een -Urkunde en een geschreven in het Engels zogenaamde "diplomasupplement" en een "Transcript of Records" (Transcript of Records), die ze / deporteren hem internationaal als academicus met een Master's degree. Na de Bologna beslissingen diploma-houder een master's heeft de kennis van de eisen voor een doctoraat.

Belangrijkste gebieden van STUDIE

Vennootschapsbelastingrecht

De verkiezingen gericht vennootschapsbelastingrecht maakt deel uit van de master Business Law met internationale aspecten (LL.M.). Het doel van deze module is om te reageren op de vennootschapsbelasting kwesties en hun praktische toepassing in bedrijven te implementeren. Onder andere, succesvol te zijn. Inhoud aan bod:

 • Umsatzsteuerrecht
 • Umwandlungssteuergesetz
 • bedrijfsbelasting
 • vennootschapsbelasting wet
 • Belasting op internationale bedrijven
 • Belasting van de aandeelhouders

veiligheid Enterprise

De verkiezingen gericht vennootschapsbelastingrecht maakt deel uit van de master Business Law met internationale aspecten (LL.M.). De module blijkt, is dat niet alleen initiëren voorafgaand aan een crisis missie zekerheid maatregelen, waaronder opvolging plannen en implementeren. In plaats daarvan worden de verschillende ontwerpen opties gepresenteerd vanuit het perspectief van de continuïteit op lange termijn en tegen elkaar afgewogen. Corporate Security opties worden exemplarisch onderzocht op verkoop van het bedrijf, de overdracht van de zetel, de restauratie in het geval van insolventie en de afdrukopties van successieplanning.

Hieronder vindt u de inhoud weer in het overzicht:

 • Verkoop van zakelijke contracten / Verhuizing
 • Europese Insolvency Act en revalidatie in geval van insolventie
 • Het ontwerp van successie / successierechten en bedrijven

Contract Management in internationale context

De verkiezingen gerichte contracten in een internationale context is een onderdeel van de masteropleiding Business Law met internationale aspecten (LL.M.) met de volgende inhoud:

 • Internationale economische overeenkomsten
 • Typische contract clausules
 • Typische vormen van internationale economische overeenkomsten
Laatst bijgewerkt op May 2017

Over de school

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies ... Lees meer

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies the city as a recognized spa destination with a long tradition in medical wellness and health treatment. Besides the main campus there are notable campus extensions in more than 25 cities in Germany and one in Italy. Lees Minder
Bad Sooden-Allendorf , Aalen , Baden-Baden , Berlijn , Bochum , Bonn , Friedrichshafen , Hamburg , Hannover , Heilbronn , Kaiserslautern , Kassel , Kitzscher , Magdeburg , Mainz , Mannheim , München , Ostfildern , Würzburg , Regenstauf , Neurenberg , Wiesbaden , Wuppertal , Duitsland online + 23 Meer Minder