Lees de Officiële Beschrijving

de professionele Masters programma Competitie & Reglement LL.M. is gevestigd in twee groeiende en belangrijke rechtsgebieden, regulering en mededingingsrecht. Studenten leren ook over de economische aspecten van de rechtsgebieden die steeds significant na de introductie van de "meer economische benadering 'in de rechtstheorie.

Het nieuwe voortgezet onderwijs Master programma resulteerde in een LL.M. in Mededinging & Regulering is bedoeld voor juristen, advocaat stagiaires, beoordelaars en advocaten geïnteresseerd in verdere kwalificaties op het gebied van concurrentie en regelgeving wet. Degene die de masteropleiding succesvol afrondt, heeft de kans om door te gaan naar de doctorale opleiding.

Een baanbrekend kwalificatie in de wet van de concurrentie

Het doel van het programma is het verkrijgen van inhoudelijke vaardigheden door blootstelling aan de inhoud van de wet van mededinging en regelgeving in overeenstemming met de economische aspecten die op deze terreinen betrokken zijn. Als afgestudeerde met een LL.M. in concurrentie en regelgeving,

  • je hebt een grondige kennis van de wet van de concurrentie en regelgeving
  • je hebt een basis kennis van de werking van de markten
  • heb je de mogelijkheid om de mogelijkheden en grenzen van de staatsinterventies in markten te analyseren, en
  • U zijn ideaal voorbereid op de toepassing van de economische vraagstukken in het kader van de wet van de concurrentie en regelgeving.

Nieuwe studie FORMAT

De opleiding Competitie & Regeling LL.M. Werd gewijzigd in het winter semester 2016/2017. Het aantal lessen in de klas is verminderd en er zijn slechts 3 intensieve studiefases van 5-8 dagen. Deze zal plaatsvinden in oktober, april en tegen het einde van juni.

De inhoud van de opleiding verandert helemaal niet. Er zijn nog steeds een aantal beoefenaars als onderdeel van het programma. Deze zijn opgenomen met behulp van webinars. Bijgevolg kan je bestuderen vanuit je computer thuis en uw studies zullen nog meer compatibel met uw professionele taken en uw prive-leven.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Leuphana University of Luneburg »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Apr. 2019
Oct. 2019
Duration
3 semesters
Voltijd
Prijs
9,200 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Apr. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Apr. 2019

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum