Master of Laws (LLM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Laws (LLM)

Terwijl technologie onze economie en cultuur blijft veranderen, hebben bedrijven behoefte aan een nieuw soort advocaten die de juridische en commerciële aspecten van nieuwe technologie begrijpen, evenals de uitdagingen om nieuwe producten en nieuwe bedrijven op de markt te brengen.

Open voor advocaten en afgestudeerden in de rechten van afgestudeerden, de eenjarige Master of Laws (LLM) van Cornell Tech op het gebied van rechten, technologie en ondernemerschap biedt u de gespecialiseerde vaardigheden die u nodig hebt om techbedrijven te ondersteunen en te leiden in de steeds complexere en dynamische digitale economie.

Leer in teams op het kruispunt van technologie, innovatie en ondernemerschap

Cornell Tech Master in rechten, technologie en ondernemerschap van Cornell Tech is de eerste in zijn soort in de wereld. Het is een jaar durende onderdompeling in innovatie, creativiteit en ontwikkeling van nieuwe bedrijven waarmee u zij aan zij leert met ontwerpers, ingenieurs en zakelijke studenten. Door samen te werken in teams, maakt u nieuwe producten voor bestaande bedrijven in de Product Studio en ontwikkelt u uw eigen nieuwe bedrijf in de Startup Studio. Je hebt ook voldoende gelegenheid om te netwerken met de levendige gemeenschap van investeerders, zakelijke leiders en ondernemende faculteitsleden die alleen een stad als New York en een universiteit als Cornell kunnen bieden.

Wie zou moeten solliciteren?

De Master in de rechten, technologie en ondernemerschap is voor het uitoefenen van advocaten of recent afgestudeerden in de rechten die hun juridische en leiderschapskwaliteiten verder willen verbeteren in het hart van het immer evoluerende technologie- en ondernemerschapsecosysteem van New York City.

Behandelde onderwerpen

  • Technische en zakelijke transacties
  • Intellectueel eigendom
  • Cybersecurity
  • Werknemers wet
  • Internetwetgeving

30753_video_screenshot_llm.jpg

AANBEVOLEN CURSUS

Technologietransacties I

Credits 2.00

Deze cursus is bedoeld om studenten vertrouwd te maken met veelvoorkomende problemen die optreden bij technologie-transacties, en hoe deze worden geadresseerd door advocaten die dergelijke transacties structureren. Gaat verder dan de wet op de zwarte letter en zal putten uit de expertise van advocaten en advocatenkantoren met aanzienlijke ervaring op dit gebied, die de belangrijkste transactiedocumenten in detail zullen bespreken en beschrijven hoe ze de belangrijkste problemen aanpakken die zich voordoen bij technologische transacties. Hoewel onderwerpen in elk semester kunnen worden gewijzigd, wordt verwacht dat een breed scala van onderwerpen wordt behandeld, waaronder formatieproblemen; Een technologietransactie starten; Gemeenschappelijke transacties voor bedrijven in een vroeg stadium; Octrooi vervolging; Licentieovereenkomsten; Technologie in M

leerplan

Het LLM-curriculum leert u de juridische principes en praktische zakelijke toepassingen die u nodig hebt om technologiebedrijven te ondersteunen en te leiden in de steeds complexere en dynamischere digitale economie.

Je onderzoekt ook het openbare beleid en juridische kaders die innovatie bevorderen of beperken en analyseert de institutionele, juridische en zakelijke kwesties die van invloed zijn op startups die met technologie te maken hebben. In een educatieve innovatie die uniek is voor Cornell Tech , neem je ook deel aan een meeslepende Studio Experience, waarin je je teambuilding- en leiderschapsvaardigheden ontwikkelt terwijl je een nieuw productidee ontwikkelt in antwoord op de strategische behoeften van een echte organisatie en maak je eigen startup.

Hoe uw schema eruit zou kunnen zien

In de herfst breng je je ochtenden door met klas-gebaseerde cursussen die de juridische aspecten van ondernemerschap, risicokapitaal, privacy, cyberveiligheid en intellectueel eigendom bestrijken. In de middag werk je aan team-gebaseerde projecten in Product Studio en Startup Ideas.

In het voorjaar ga je door met je verplichte lessen in het klaslokaal en vul je het aan met drie keuzevakken. In de middag geeft u juridisch advies aan uw teamleden terwijl u projecten in Startup Studio voortzet.

Toepassing Tijdlijn

Cornell Tech biedt drie toepassingsronden. Aanvragers worden aangemoedigd om hun aanvraag in te dienen wanneer ze gereed zijn. We zullen aanvragers die van toepassing zijn in elke aanvraagronde overwegen. We beoordelen aanvragen terwijl we ze ontvangen.

De deadlines voor de aanvraag van 2018-2019 zijn als volgt:

Ronde 1 - vrijdag 26 oktober 2018 om 11:59 uur ET

Ronde 2 - woensdag 5 december 2018 om 11:59 uur ET

Ronde 3 - vrijdag 18 januari 2019 om 11:59 uur ET

Ronde 4 - vrijdag 8 maart 2019 om 11:59 uur ET

Na de deadline voor de indiening van de Round 4, zal de toelatingscommissie de aanvragen op voortgezette basis beoordelen en de beslissing daarom tot dinsdag 30 april 2019 bekendmaken.

Applicatievereisten

Om in aanmerking te komen moeten alle aanvragers in hun online aanvraag het volgende verstrekken:

Hervat

U moet samen met uw aanvraag een huidig ​​CV indienen. Met het gebruik van LinkedIn, hebt u de mogelijkheid om de informatie over werkgelegenheid en onderwijs die in uw online professionele profiel wordt vermeld, automatisch in te vullen. Alle informatie die automatisch wordt ingevuld vanuit LinkedIn kan worden bewerkt.

Let op, dit moet de meest actuele en relevante informatie zijn over uw bacheloropleiding en alle post-bacheloropleiding en werk.

Persoonlijke verklaring

Bij Cornell Tech maak je deel uit van een omgeving waarin creativiteit, leiderschap en het vermogen om met technologen, ondernemers en anderen samen te werken van even groot belang zijn. We waarderen uitdrukkingen van wie je bent en wat je toevoegt aan deze formule. Stuur een bericht naar de verklaring van twee pagina's waarin uw interesse in dit programma wordt beschreven. Uw inzending moet de nadruk leggen op persoonlijke ervaringen die uw creativiteit, leiderschap en vermogen om in een innovatieve omgeving te werken aantonen.

In het bijzonder, voel je vrij om te werken aan projecten die je hebt voltooid en hun creatieve (en technische, indien aanwezig) aspecten; eventuele ondernemers- of leiderschapservaringen; uw professionele carrièredoelen; het voordeel dat u voor ogen hebt als onderdeel van het tech-ecosysteem in New York City; en waarom dit programma voor jou is.

Twee aanbevelingen

Adviseurs moeten faculteitsleden, supervisors of andere personen zijn die u professioneel kennen en die hebben gezien dat u een belangrijke rol speelt in substantiële projecten. Aanbevelingen moeten online worden ingediend.

Afschriften

Transcripties van elke eerder bijgewoonde rechtenstudie en universiteit zijn verplicht en moeten online worden geüpload met de applicatie. Toegelaten studenten moeten voorafgaand aan de toelatingsexamens officieel een transcript (en) voorleggen aan de Cornell Law School.

Aanvraagkosten

Bij de online aanvraag moet een niet-restitueerbare aanvraag van $ 95 worden ingediend.

Internationale studenten

Afschriften

Naast de bovenstaande programmavereisten moeten internationale aanvragers een gecertificeerde Engelse vertaling van transcripties leveren als de oorspronkelijke taal geen Engels is. Succesvolle internationale kandidaten hebben een baccalaureaat in de rechten van een hogeschool of universiteit met een erkende reputatie.

TOEFL

Vaardigheid in het Engels is vereist voor toelating en uw niveau van bekwaamheid, zoals aangetoond door alle aspecten van de toepassing, is een belangrijke factor in ons besluitvormingsproces. Als uw moedertaal geen Engels is, moet u de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) doen, tenzij u uw eerste graad in de rechten hebt behaald aan een hogeschool of universiteit in een land waar zowel de instructietaal als de moedertaal is Engels. Een minimale totale TOEFL-score van 100 (op internet) is vereist om in aanmerking te komen. Onze instelling is 2098, afdelingscode 03. Het officiële scorapport moet worden ontvangen om een ​​aanvraag te kunnen behandelen. De TOEFL wordt vaak over de hele wereld aangeboden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cornell Tech is a revolutionary model for graduate education that fuses technology with business and creative thinking. Cornell Tech brings together like-minded faculty, business leaders, tech entrepr ... Lees meer

Cornell Tech is a revolutionary model for graduate education that fuses technology with business and creative thinking. Cornell Tech brings together like-minded faculty, business leaders, tech entrepreneurs and students in a catalytic environment to produce visionary ideas grounded in significant needs that will reinvent the way we live. Lees Minder