Master of Laws (LLM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Melbourne Law School of Laws van Melbourne Law School (LLM) is een licentiaat in de rechten van de hoogste kwaliteit, met een van de grootste vakgebieden ter wereld. Meer dan 180 onderwerpen worden aangeboden in 2019.

Studenten die zijn ingeschreven voor de LLM kunnen kiezen uit alle onderwerpen die beschikbaar zijn in de Melbourne Law Masters, waardoor ze de mate kunnen aanpassen aan hun professionele ambities en persoonlijke interesses. Studenten kunnen er ook voor kiezen om de Master of Laws te ondernemen als een combinatie van cursussen en een minor thesis.

Leerresultaten

Afgestudeerden van de Master of Laws zullen:

 • Beschikken over een geavanceerd en geïntegreerd inzicht in de complexe hoeveelheid kennis op geselecteerde rechtsgebieden
 • Beschikken over deskundige, gespecialiseerde cognitieve en technische vaardigheden die hen onafhankelijk toelaten:
  • analyseren, kritisch reflecteren op en synthetiseren van complexe informatie, concepten en theorieën in geselecteerde rechtsgebieden
  • deze informatie, concepten en theorieën onderzoeken en toepassen op de relevante kennis en praktijk en
  • interpreteren en verzenden van hun kennis, vaardigheden en ideeën naar gespecialiseerde en niet-gespecialiseerde doelgroepen
 • Pas hun kennis en vaardigheden toe om autonomie, deskundig oordeel, aanpassingsvermogen en verantwoordelijkheid als beoefenaar en leerling op geselecteerde rechtsgebieden te demonstreren.

Onderwerp timing en formaat

 • Alle onderwerpen worden in een interactieve seminarstijl onderwezen.
 • Ongeveer 90% van de onderwerpen wordt op een intensieve basis aangeboden.
 • Semester-lengte onderwerpen worden aangeboden gedurende het hele semester.
 • Klasse maten variëren normaal van 20 tot 30 studenten. Alle onderwerpen hebben een quotum. Dit zorgt ervoor dat klasgroottes geschikt zijn om een ​​optimale leeromgeving te bieden.

Intensieve onderwerpen


Intensieve onderwerpen zijn ideaal voor drukke professionals en bieden een uitstekende gelegenheid om je onder te dompelen in de inhoud van het onderwerp.

Onderwerpen worden gedurende vijf dagen gegeven, hetzij van maandag - vrijdag of woensdag - dinsdag, met uitzondering van het weekend. Met dit formaat kunnen studenten van interstate of overzee naar Melbourne vliegen om les te volgen.

Onderwerpen voor een semester
Semester-lengte vakken worden meestal gedurende twee uur 's avonds tijdens het semester gegeven.

Onderwerp Materialen
Uitgebreid leesmateriaal wordt ongeveer vier weken voorafgaand aan het begin van een intensieve les gegeven. Verwacht wordt dat studenten substantiële literatuur lezen voordat de lessen beginnen. Leraren en studenten zijn waarschijnlijk in contact met elkaar, elektronisch vanaf het moment dat het leesmateriaal wordt vrijgegeven tot het tijdstip waarop de beoordeling moet plaatsvinden.

Aanwezigheid in de klas
Studenten moeten ten minste 75% van de lessen bijwonen voor elk vak. Het is momenteel niet mogelijk om de cursus te volgen door afstandsonderwijs.

Graadstructuur

Deze cursus is alleen beschikbaar voor afgestudeerde juristen.

De cursus vereist een bevredigende voltooiing van acht vakken uit de vakken die beschikbaar zijn in de Melbourne Law Masters. Studenten met een licentiaat in de rechten die niet behoren tot een common law-rechtsmacht, moeten de Fundamentals of the Common Law invullen.

Studenten kunnen maximaal twee onderwerpen online volgen uit het Global Competition and Consumer Law-programma.

Minor Thesis optie

De Master of Laws bevat een minorthesis-optie. Om deze optie uit te voeren, voltooien de studenten vier onderwerpen uit de onderwerpen die door de Law School zijn voorgeschreven als onderdeel van het studieprogramma en een minorthesis (50 punten van studie) over een onderwerp dat is goedgekeurd door de Law School.

Studeer in het buitenland in Oxford

Open voor studenten die zijn ingeschreven voor de Master of Laws.

FEE-HELP

FEE-HELP is een lening die beschikbaar is voor in aanmerking komende Australische burgers voor betaalde collegegeldprogramma's.

Beurzen

Internationale studenten komen mogelijk in aanmerking voor twee categorieën Australische beurzen:

 • Australian Awards Scholarships
 • Endeavour Scholarships

Beurzen kunnen ook worden verstrekt door de overheid en niet-gouvernementele organisaties in het thuisland van een student. Neem voor specifieke details contact op met de relevante organisatie in uw land.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten:

 • Een licentiaat in de rechten (LLB, JD of gelijkwaardig) die leidt tot toelating tot de praktijk, op honours standaard of gelijkwaardig of
 • Een rechtsdiploma (LLB, JD of gelijkwaardig) dat leidt tot toelating tot de praktijk of een equivalent daarvan; en twee jaar gedocumenteerde relevante professionele ervaring.

Selectiecriteria

Bij de beoordeling van aanvragen zal de selectiecommissie het volgende overwegen:

 • Voorafgaande academische prestaties
 • Beroepservaring (indien nodig).

Het selectiecomité kan nadere informatie inwinnen ter verduidelijking van elk aspect van een aanvraag in overeenstemming met de toelating en selectie in het cursusbeleid.

Bij de beoordeling van de toelating van een kandidaat zal het selectiecomité ook rekening houden met:

 • De kwaliteit van de graad of graden die de aanvrager eerder is toegekend
 • De reputatie en reputatie van de universiteit of universiteiten die de graad (s) hebben toegekend
 • De duur en het type werkervaring dat de aanvrager heeft verkregen
 • De relevantie van de werkervaring van de kandidaat voor de cursus waarvoor hij zich heeft aangemeld.

Kandidaten zonder juridische kwalificaties moeten opmerken dat onderwerpen worden aangeboden in de discipline van de wet op een gevorderd graduate niveau. Hoewel alles in het werk wordt gesteld om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten die op andere gebieden zijn opgeleid, zullen er geen concessies worden gedaan aan het algemene niveau van instructie of beoordeling. De meeste vakken gaan uit van de kennis die meestal is opgedaan in een juridische opleiding (LLB, JD of gelijkwaardig).

Engelse Taalvereisten

Alle aanvragers moeten ook voldoen aan de Engelse taalvereisten van de Universiteit van Melbourne.

U kunt TOEFL, IELTS, Pearson Test of English (academische tests) of CAE gebruiken om te voldoen aan de Engelse taalvereisten van de universiteit. U moet aan de vereisten voldoen in één zitting en binnen de 24 maanden voorafgaand aan de aanvraag. De TOEFL-instellingscode van de Universiteit van Melbourne is 0974.

IELTS * (alleen academisch Engels)

* Vereiste scores moeten worden behaald met een enkel testrapport, zelfs als u hebt gezeten voor meerdere TOEFL- of IELTS-tests.

Diversen

Aanvragen worden het hele jaar door geaccepteerd. Om u te helpen de beschikbaarheid van het onderwerp te garanderen, raden we u aan zo vroeg mogelijk en bij voorkeur vóór de hieronder vermelde datums te solliciteren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Melbourne Law School is a leader and innovator in legal education, and a vibrant place of learning that values ideas, excellence and intellectual exchange. Its rich history spans over 150 years.

Melbourne Law School is a leader and innovator in legal education, and a vibrant place of learning that values ideas, excellence and intellectual exchange. Its rich history spans over 150 years. Lees Minder