Master in geavanceerde studies in internationale belastingen (masit)

University of Lausanne

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in geavanceerde studies in internationale belastingen (masit)

University of Lausanne

Welkom bij de Master of Advanced Studies in International Taxation (MASIT)

Het Belastingsbeleid Centrum, een gezamenlijk initiatief tussen de Faculteit der Bedrijfswetenschappen en Economie | HEC Lausanne en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Strafwetenschappen en Openbare Bestuur biedt de masteropleiding International Taxation (MASIT). Het doel van de MASIT is om een ​​hoogwaardig onderwijs in belastingrecht te geven.

De meester van de geavanceerde studie in internationale belasting (MASIT) aangeboden door de Universiteit van Lausanne (UNIL), Zwitserland is gericht op degenen die fiscaal recht willen uitoefenen binnen een wet- of adviesbureau, een bank, als interne raad van een onderneming Of met de belastingadministratie.

Aangezien de MASIT is ontworpen voor mensen die in het buitenland of in Zwitserland werken, biedt het zowel een Internationaal Belasting- en Zwitserse Belastingopleiding, die op deeltijd (1,5 jaar) of op een voltijdse basis (1 jaar) kan worden uitgevoerd.

De 60 studiepunten van het programma zijn samengesteld uit kerncursussen om het begrip van kernbegrippen, specialisaties te vergroten om inzicht in een gekozen focusgebied te verdiepen en een master thesis om onderzoeks- en schrijfvaardigheden te vergroten.

Daarnaast deelnemen deelnemers aan workshops, tutorials, seminars en conferenties in het MASIT-kader.

De cursussen worden geleerd door vooraanstaande faculteitsleden, bestaande uit leidende academici, overheidsdiensten, leden van de OESO / EU, beoefenaars die werkzaam zijn in internationale consultancy / advocatenkantoren en in juridische afdelingen van grote bedrijven.

Het programma is toegankelijk voor kandidaten die een master hebben in wet of economie; Of een bachelor diploma (in elk veld) gecombineerd met relevante fiscale werkervaring.

Het programma is in het Engels uitgevoerd.

Onze visie

De visie van het MASIT is om een ​​hoogwaardig onderwijs in belastingrecht te bieden met als doel de deelnemers in staat te stellen hoogwaardige fiscale professionals, gedachteleiders en beslissers in hun gekozen praktijkgebied te worden.

Het onderwijs streeft ernaar de nodige kennis aan de deelnemers toe te kennen zodat ze succesvol kunnen zijn in de wereldwijde belastingomgeving.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
12 - 18 maanden
Deeltijd
Voltijd
Locations
Zwitserland - Lausanne, Vaud
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zwitserland - Lausanne, Vaud
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan