Master in de staats- en bestuursrecht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

differentialen Course

Een van de meest opvallende kenmerken van de wet van sociaal-democratische staat is de suprematie van de Grondwet. Als gevolg hiervan, de theorie van de schepping leert dat de zogenaamde constitutionele blok wordt gevormd door de regels van de fundamentele rechten en waarborgen en de staat organisatie en de bevoegdheden die als materieel worden genoemd grondwettelijke bepalingen. In dit scenario, de takken van staatsrecht en bestuursrecht zijn van onbetwistbare centraliteit in de realisatie van de grondwettelijke beginselen en leg ze regels die voortkomen. Het is daarom van essentieel belang dat de juridische actoren om de theorie en de praktijk dat de gerechtelijke en administratieve beslissingen in de Braziliaanse staat te ondersteunen begrijpen. Ingebracht in deze realiteit, de specialisatiecursus in Staats- en bestuursrecht van de University Center Tiradentes (UNIT-AL) in samenwerking met Superior Law School (ESA - OAB / AL) stelt een multidisciplinair graduate, theoretisch en praktisch, gericht op actualisering en de vorming van een professionele in staat om op te treden op het gebied verschillende gebieden van het recht, in het bijzonder het publiekrecht. Dit is een innovatief project omdat het problemen en praktijken die inherent zijn aan de verschillende juridische beroepen dekt. Daarom is het met het oog op deze specialisatie te vergemakkelijken die nodig zijn om het partnerschap van de University Center Tiradentes (UNIT-AL) en de Hogere School of Law (ESA OAB / AL) was. De aanpak die in de cursus gaat naar de professionele behoeften van de advocaten en nieuwe uitdagingen te overwegen in de opleiding van een graad in de rechten.

GOALS

algemeen: kwalificeren Wet professionals door middel van een interdisciplinaire analyse van de variabelen van de sociaal-democratische rechtsstaat, die de suprematie van de Grondwet doordringen als een beginsel validator van de Braziliaanse wet, is in toezicht op de grondwettigheid van wetten, is nog steeds in de uitoefening van grondwettelijke bevoegdheid van het Hooggerechtshof en de impact ervan op juridische en administratieve korenvelden. Bovendien, de cursus richt zich in het bijzonder op het verbeteren van de praktische en professionele training, waardoor een meer efficiënte en verantwoorde oefening in juridische en sociale activiteiten in de forensische en bestuurlijk niveau.

specifiek: • het ontwikkelen van een kritische en interdisciplinaire zin van het functioneren van de gerechtelijke en bestuurlijke instanties in ons land, het nemen van de Grondwet als het fundament van de geldigheid van de interpretatie en toepassing van de bestaande wetgeving, evenals het creëren van nieuwe wettelijke bepalingen. • Om het begrip van het werk in de praktijk te vergemakkelijken door professionals van staatsrecht en bestuursrecht. • Evalueer concepten, technieken en waarden in de praktijk door het Hooggerechtshof vastgesteld om het oplossen van de problemen judicialized het, vooral de "moeilijke gevallen" in de context van de fundamentele rechten, en het effect ervan op de gerechtelijke en bestuurlijke instanties. • kennen en de vraag van de technieken van de interpretatie van de wetgeving in het kader van de klassieke en constitutionele hermeneutiek.

PUBLIEK

Deze cursus is de verschillende juridische beroepen, omdat alle gerechtelijke activiteit een duidelijk inzicht in de juridische fenomenen vereist instrumentaal, dat wil zeggen gericht op procedurele acties, zoals advocaten, officieren van justitie, openbare verdedigers en, diegenen die zich voorbereiden voor een dergelijke carrière.

METHODOLOGIE

De cursussen zullen worden uitgevoerd door middel van lezingen, waarin de theoretische en praktische aspecten aan de orde, met inbegrip van gevallen van de besprekingen, die altijd aangemoedigd de actieve participatie van studenten, evenals de vorige lezing van de inhoud te worden onderwezen.

Laatst bijgewerkt op nov 2016

Over de school

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Lees Minder