Master in de rechten aan de Verenigde Staten (LL.M)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Individuele aandacht, integratie met studenten uit de Verenigde Staten, een programma van de uitgebreide en flexibele curriculum, redelijke kosten en een locatie en docenten buiten nummer: dit zijn slechts enkele van de dingen die internationale studenten kunnen verwachten van Masters in de Rechten aan de Verenigde Staten Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Connecticut.

De Masters in de Rechten aan de Verenigde Staten in University of Law Connecticut laat slechts een klein aantal buitenlandse studenten hooggekwalificeerde juristen qualificados- meestal een groep die heeft tussen (20) en (30) studenten. Dit zorgt ervoor dat alle kandidaten ontvangen geïndividualiseerde volgen van de lessen en niet-onderwijzend tijdens hun studies. In principe worden alle klassen bijgewoond samen met de student en Juris Doctor Law School biedt een van de beste student-docent ratio's van een wet school in de Verenigde Staten (11 leerlingen 1 docent) en niet een persoonlijke gewijd faculteit en specifiek afgestemd op de behoeften van internationale studenten.

Kiezen tussen ongeveer 150 proefpersonen jaarlijks aangeboden, kunnen internationale studenten hun eigen programma te ontwerpen van de studie, of, indien zij dit wensen, kunnen verkrijgen gecertificeerd in Energy and Environmental Law, International Human Rights, intellectuele eigendom, Wet van Financial Services en Tax Law specialisatie. Onze docenten omvat erkende deskundigen op al deze gebieden, maar misschien wel het meest belangrijk op te merken dat veel van hen hebben ook aanzienlijke ervaring in het lesgeven in de wet scholen over de hele wereld, die eens te meer aantoont dat de School of Law voor met het internationaal recht studenten.

Flexibiliteit en redelijke kosten zijn de vlaggen van onze meesters. De opleiding kan in twee semesters of machtiging worden bijgewoond in drie semesters, en toegelaten student kan ofwel in de herfst semester (eind augustus) of semester (januari) beginnen. Zoals we zijn een door de staat gefinancierde instelling, onze tarieven behoren tot de laagste van de top wet school in de Verenigde Staten. Masterstudenten van de wet van het behalen van goede cijfers kunnen nog steeds van toepassing voor cursussen Juris Doctor zonder de LSAT (test voor de toelating tot de wet graden) te doen, en indien toegelaten, kan het grootste deel van de behaalde studiepunten in de master overdragen van het recht in de loop van Juris Doctor. De School of Law lanceerde ook een nieuwe cursus S.Juris Doctor (Doctor of Laws) voor een select aantal afgestudeerden met een masterdiploma in de rechten die willen een aantal jaren in onderzoek en academisch schrijven door te brengen.

De Universiteit van Connecticut is gevestigd in Hartford, Connecticut, in de historische regio van New England, op slechts twee uur rijden van New York en Boston. Hartford is de hoofdstad van de verzekeringssector in de Verenigde Staten en de Law School geeft toegang tot een aantal van de grootste financiële dienstverleners in de wereld. Culturele en recreatieve activiteiten in overvloed ook, hetzij in Hartford of grote hiernamaals, en omvatten tal van musea en kunstcentra. De buitengewone schoonheid en de geschiedenis van New England zal aan je deur met zijn kleine dorpjes, ongerepte stranden, en de grote bergketens, alle facilamente bereikbaar van Hartford. De Law School zelf is gelegen in de residentiële wijk West End van Hartford, in een mooie gotische campus stijl die op de Nationale Lijst Historische Plaatsen van de Verenigde Staten geregistreerd.

Laatst bijgewerkt op May 2016

Over de school

The UConn School of Law is one of the leading public law schools in the country. Its campus, listed on the National Register of Historic Sites, is probably the most beautiful of any law school in the ... Lees meer

The UConn School of Law is one of the leading public law schools in the country. Its campus, listed on the National Register of Historic Sites, is probably the most beautiful of any law school in the United States. Lees Minder