Lees de Officiële Beschrijving

Master in de Intellectuele Eigendom

De groeiende technologische ontwikkeling die we enkele jaren hebben waargenomen is de factoren van de creatie, productie, bescherming en exploitatie van intellectuele eigendom werken en producten vermenigvuldigd.

Diverse business sectoren (zoals muziek, audiovisueel, multimedia, internet, uitgeverijen, biotechnologie ...) leven met bijzondere intensiteit van de noodzaak om te innoveren in producten en processen die enorm concurrentievoordeel zal genereren en dankzij deze grote economische voordelen . Daarom zijn deze bedrijven juridische professionals en de wet goed voorbereid te beheren en te beschermen met garanties, in een mondiale omgeving, het kapitaal dat de creatie van deze auteursrechten en intellectueel eigendom gaat vergen.

Aan de andere kant, de sector eisen ook professionals in staat om in een nieuwe economische context dat de ontwikkeling van het internet, dat maakt ons heeft gegenereerd om te waarborgen en te beschermen zowel innovatief als activa en middelen (data, klanten, merken, domeinen, ontwerpen, enz.) bescherming uit te breiden internationaal, buiten de grenzen van de lokale markt.

De Master in de Intellectuele Eigendom biedt een praktisch overzicht van de belangrijkste juridische, economische en technische kwesties die bedrijven en organisaties die actief zijn in markten of sectoren nauw verband met de kwestie van de intellectuele eigendom. Ook zult u proberen de belangrijkste business en technologie management, door het naderen van de juridische veld met een multidisciplinaire aanpak, waarmee u beter inzicht in de behoeften van organisaties en bijdragen tot een grotere efficiëntie en betere bedrijfsresultaten, altijd des aspecten van de juridische omgeving.

De postdoctorale cursus in Intellectual Property heeft ook een internationale focus, de vergelijkende studie van de regelgeving te combineren in verschillende geografische gebieden met de analyse van de vooraanstaande praktijken in de verschillende sectoren. Deze combinatie zal een toegevoegde waarde in de uitwisseling van kennis tussen de deelnemers uit verschillende nationaliteiten en bedrijfssectoren.

Carrièremogelijkheden

Sommige van de carrière opties die u kunt ervoor kiezen om, onder andere, zijn:

 • Advocatenkantoor en consultancy
 • Publishing and Printing
 • Farmaceutische industrie
 • Podiumkunsten en Vermaak
 • Octrooi- en merkenbureaus
 • E-commerce
 • Beheer van auteursrechten en intellectueel eigendom
 • Technologie bedrijven
 • Bedrijven in de mode-industrie en design
 • Editing en muziekproductie
 • Beheer van de musea en stichtingen
 • Advies over software en toepassingen
 • Audiovisuele productie
 • Videogames en multimediale werken

Doelstellingen van de Meester van Intellectuele Eigendom

Welke doelen gaat krijgen?

 • Professioneel en adviseren bedrijven over de juridische kaders en strategieën en exploitatie en bescherming van de werken, producten en merken.
 • Overdracht van beste praktijken voor de bescherming van intellectuele eigendom op verschillende geografische scenario's en economische sectoren.
 • Het beschermen van intellectueel kapitaal dat bedrijven te ontwikkelen door middel van innovatie in hun producten en diensten.
 • Als onderdeel van een actief netwerk van kenniscreatie, opgebouwd rond transnationale strategieën regulering van de intellectuele en industriële eigendom.
 • Mastering het beheer van intellectuele eigendom, gebaseerd op echte gevallen van succes.

Master van Intellectual Property

Het fundamentele doel van onze opnames proces is om de geschiktheid van de kandidaten te garanderen. Alle deelnemers moeten het meeste uit deze leerervaring, door middel van een context waarin het mogelijk is om een ​​lange termijn relatie met klasgenoten, docenten en alumni te ontwikkelen.

Dit zijn de stadia van de toelating proces: 1. Vereisten voor toelating in februari. Entree 3. Persoonlijke Interview 4. Sollicitatiebrief mei. 6 Assessment toelatingscommissie. Toelatingsexamen

Master Degree in Intellectuele Eigendom

Mensen die voldoen aan de evaluatie van het programma en voldoet aan de academische eisen die door de UB, wordt beloond met de UB (Universiteit van Barcelona). Bovendien zullen alle personen die de beoordeling passeren de mate van EAE Business School ontvangen.

Om de mate van UB te verkrijgen is het noodzakelijk om universitair diploma (Engineering graad of diploma) hebben. Het uitblijven van een universitair diploma hebben, eenmaal voorbij de verschillende beoordelingen, een diploma van universiteit uitbreiding van de UB wordt verkregen.

Financiële steun Master in de Intellectuele Eigendom

OBS biedt kandidaten de scholarship programma om permanente educatie voor professionals, ondernemers en managers te bevorderen. Voor het aanvragen van een van deze subsidies, die deel uitmaken van het programma te financieren, moeten de kandidaten worden toegelaten tot de opleiding en voldoen aan de gestelde eisen.

De toelatingscommissie en Scholarship Committee zal de toereikendheid van het profiel en de loopbaan van de kandidaten, de in de brief van de beursaanvraag en professionele en academische aanbevelingen van de kandidaat redenen beoordelen.

Opleiding te volgen in:
Spaans

Zie 1 andere vakken van OBS Business School »

Deze cursus is Online
Begindatum
Mei 2019
Sept. 2019
Duration
12 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
6,500 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mei 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Mei 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum