MPhil / PhD in wet

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De universiteit startte haar academische programma's in de sessie 1999/2000 in vijf Hogescholen namelijk, Cultuur- en Maatschappijwetenschappen, Business and Management Studies, Health Sciences, recht en Natuurwetenschappen en Toegepaste Wetenschappen. De stichting studenten kwamen Okada op vrijdag 15 oktober, 1999. Sindsdien heeft de universiteit zonder onderbreking vastgehouden aan zijn voornemen om het hoger onderwijs terug te keren naar de internationaal aanvaarde kalender van september tot juni. Het College of Engineering startte haar programma in de 2002/2003 sessie. Het College of Health Sciences bleef een deel van de populaire vraag. Het College of Pharmacy en B.Sc Verpleging begon in 2004/2005 sessie. De Igbinedion University Teaching Hospital beheerd door een raad van bestuur ingehuldigd het eerst op 12 januari 2003, houdt toezicht op de gang van zaken in het ziekenhuis. Als onderdeel van haar doelstellingen om te trainen en te produceren werk providers, heeft Igbinedion University ondernemerschap en vaardigheden overnames modules verpakking volgens de studenten voldoende genoeg om 'fit voor de wereld van het werk' bloot te leggen. Daarnaast werd een taakstraf programma geïntroduceerd in de 2009/2010 sessie. Onder de geprogrammeerde worden alle tweedejaars studenten over de Colleges nodig is om een ​​praktische ontwikkeling programma in een gekozen gebied en de gemeenschap te ondernemen in en rond de universiteit / stad.

De studentenpopulatie is gestaag gegroeid van 111 in de 1999/2000 sessie 5036 in 2012/2013, terwijl het personeel kracht is gestegen van 55 in 1999/2000 tot 565 van 290 Onderwijzend personeel (50 van die docenten) 153 Senior Non Onderwijzen personeel en 213 Junior Intermediate en personeel over dezelfde periode.

Academische programma's in Medicine, Law, Cultuur- en Maatschappijwetenschappen, Business and Management Studies, Natuurwetenschappen en Toegepaste Ingenieurswetenschappen die volwassen zijn, worden opnieuw geaccrediteerd, van tijd tot tijd door Nigeriaanse universiteiten Commissie en de betrokken beroepsorganisaties.

De Oba Erediauwa College of Law bleek zijn eerste jaargang van de afgestudeerden in 2004. De elfde partij zijn afstuderen is vandaag al aan de Law School.

Op deze oproeping, de universiteit afstudeert haar achtste reeks van Geneesheren en is doorgegaan met het onderscheid van de allereerste privé-universiteit in Afrika, ten zuiden van de Sahara tot medisch Artsen produceren te handhaven. De universiteit is ook afstuderen haar achtste oogst van getalenteerde en goed verzorgd Ingenieurs van Gen. Abdulsalami Abubakar College of Engineering.

De Oba Erediauwa College of Law bleek zijn eerste jaargang van de afgestudeerden in 2004. De elfde partij zijn afstuderen is vandaag al aan de Law School.

De wet-programma is afgestemd na de richtlijnen van de National University Commissie, die de noodzaak voor Recht afgestudeerden kennis in andere gebieden van de menselijke inspanning, zoals psychologie, economie, filosofie, enz. Te zijn, om zo ten volle te waarderen analyseren en te begrijpen de belangrijke rol te benadrukken die wet speelt in de Nigeriaanse samenleving in het bijzonder en de hele mensheid in het algemeen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University commenced its academic programmes in the 1999/2000 session in five Colleges namely, Arts and Social Sciences, Business and Management Studies, Health Sciences, Law and Natural and Appli ... Lees meer

The University commenced its academic programmes in the 1999/2000 session in five Colleges namely, Arts and Social Sciences, Business and Management Studies, Health Sciences, Law and Natural and Applied Sciences. Lees Minder