LAWSTUDIES

MLS in de Verenigde East Lansing in de Verenigde Staten 2021

Studenten die geavanceerde juridische studies willen volgen, kunnen profiteren van een Master of Science in Legal Studies of MLS. Omdat dit diploma niet noodzakelijkerwijs vereist is voor veel carrières, kan het op een cv opvallen en een afgestudeerde een voordeel geven ten opzichte van andere sollicitanten.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

East Lansing, Michigan is bekend om een ​​van de topuniversiteiten in de VS, de Michigan State University. Vanwege dit, is het centrum van de stad de wijk hoofdzakelijk samengesteld uit studenten wijken.

MLS in de Verenigde East Lansing in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Master of Legal Studies (MLS)

Michigan State University College of Law
MLS
sep 2021
Engels

Een eenjarige Master of Legal Studies (MLS) is bedoeld voor werkende professionals en afgestudeerde studenten die niet van plan zijn om rechten te oefenen, maar juridische vaa ...

Lees meer