Filter
MLS
Noord-Amerika Studievorm: Alles Tempo: Alles

MLS in Rechtsvergelijking in Noord-Amerika 2020

Studenten die geavanceerde juridische studies willen volgen, kunnen profiteren van een Master of Science in Legal Studies of MLS. Omdat dit diploma niet noodzakelijkerwijs vereist is voor veel carrières, kan het op een cv opvallen en een afgestudeerde een voordeel geven ten opzichte van andere sollicitanten.

De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de wereld. Het heeft een relatief korte geschiedenis in vergelijking met andere wereld naties, heeft een van de wereld 's grootste economieën, en heeft een van de wereld ' s meest diverse bevolkingsgroepen.

MLS in Rechtsvergelijking in Noord-Amerika

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Rechtsvergelijking, Noord-Amerika

Indiana University Maurer School of Law

De MCL is een twee-semester-programma dat internationale studenten zonder een eerste graad in de wet, maar met juridische ervaring of een sterk belang om vertrouwd te rak ... [+]

Master of Comparative Law (MCL)

De MCL is een twee-semester-programma dat internationale studenten zonder een eerste graad in de wet, maar met juridische ervaring of een sterk belang om vertrouwd te raken met de Amerikaanse wet en juridische instellingen biedt. Graad eisen:

Ten minste 20 uur natuurlijk krediet voltooien;Een academisch jaar in residentie in de Law School voltooien;Volledige B504 Inleiding tot de Amerikaanse wetgeving voor 2 studiepunten en B530 juridisch discours en schrijven voor 2 studiepunten;Draag niet minder dan 8 uur natuurlijk krediet per semester;Een cumulatief niveau-puntgemiddelde handhaven van ten minste 3,0; enVoltooi de graadvereisten in niet meer dan drie opeenvolgende semesters.ToelatingPrioriteiten voor applicatieprioriteit... [-]
Verenigde Staten Bloomington
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands