LAWSTUDIES.NL

MLS in Jurisprudentie in de Verenigde Staten

Een MLS is een graduate-programma voor juridische studies dat nuttig zou kunnen zijn om een ​​CV te stimuleren. Een werkgever kan zien dat de student waarschijnlijk meer kennis heeft over hoe de industrie draait na het voltooien van deze geavanceerde onderzoeken.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

MLS in Jurisprudentie in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Jurisprudentie, Verenigde Staten Filter

Master of Legal Studies (MLS)

American University Washington College of Law
Online Voltijd 15 maanden September 2020 Verenigde Staten Washington

Het online Master of Legal Studies-programma van de Amerikaanse universiteit bereidt studenten voor op het toepassen van juridische concepten op hun dagelijkse rol. Het programma kan binnen 15 maanden worden voltooid. Geen GRE / LSAT vereist om toe te passen.

Master of Comparative Law (MCL)

Indiana University Maurer School of Law
Campus Voltijd 2 semesters Januari 2020 Verenigde Staten Bloomington

De MCL is een twee-semester-programma dat internationale studenten zonder een eerste graad in de wet, maar met juridische ervaring of een sterk belang om vertrouwd te raken met de Amerikaanse wet en juridische instellingen biedt.