LAWSTUDIES

Online MLS in Europees recht in Oostenrijk 2020

Aangezien de wet bijna alles kan beïnvloeden, van het bedrijfsleven tot het persoonlijke leven en meer, kan het behalen van een MLS op veel manieren studenten helpen. Dit type graduate-programma biedt mogelijk een fundamenteel inzicht in juridische studies en verbetert een cv of CV.

De LLM in Europees recht biedt studenten de mogelijkheid om een ​​volledige kennis van het Europees recht te krijgen op een aantal terreinen. Het programma biedt een grote verscheidenheid aan banen. Als een professional op dit gebied, heb je een mandaat in het assisteren bij het formuleren van beleid die helpen bij een goede co-existentie tussen de burgers van alle landen in Europa continent zonder enige sociale verdriet.

De Republiek Oostenrijk heeft een enorme politieke, educatieve en artistieke cultuur. De geografie van Oostenrijk maakt het ook mogelijk voor alle soorten seizoensgebonden ervaringen.

Online MLS in Europees recht in Oostenrijk

1 Resultaten in Europees recht, Oostenrijk Filter

Master in de rechtswetenschappen in Europees zakenrecht

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Oostenrijk, Launceston + 2 Meer
MLS
01 Nov 2019
<
Online en Campus gecombineerd
<
Deeltijd
<
14 maanden
Engels
Online en Campus gecombineerd
Campus
Online

De Master in de rechtswetenschappen in Europees zakenrecht biedt u de vaardigheden die nodig zijn om effectiever te communiceren, te managen en te leiden in de gecombineerde b ...

Lees meer