LAWSTUDIES

In Europees recht 2020 in Europa

Aangezien de wet bijna alles kan beïnvloeden, van het bedrijfsleven tot het persoonlijke leven en meer, kan het behalen van een MLS op veel manieren studenten helpen. Dit type graduate-programma biedt mogelijk een fundamenteel inzicht in juridische studies en verbetert een cv of CV.

De vaardigheden en concepten die men uit het wetenschapsrecht leert, kan afhangen van het land waar de studies plaatsvinden. In tegenstelling tot sommige wetstudies kan het bestuderen van de Europese wet een student leren over juridische ideeën die zich verspreiden over een enkel land.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Eurazië. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

in Europees recht in Europa

2 Resultaten in Europees recht, Europa Filter

Master in de rechtswetenschappen in Europees zakenrecht

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Oostenrijk, Leopoldstadt
MLS
01 Oct 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Deeltijd
<
14 maanden
Engels
Online en Campus gecombineerd
Campus
Online

De Master in de rechtswetenschappen in Europees zakenrecht biedt u de vaardigheden die nodig zijn om effectiever te communiceren, te managen en te leiden in de gecombineerde b ...

Lees meer

Master in European Legal Studies

European Institute of Public Administration EIPA
Groothertogdom Luxemburg, Luxemburg stad
MLS
01 Sep 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Frans
Online en Campus gecombineerd
Campus
Online

Master in European Legal Studies - MELS Online is een 2-jarig programma voor professionals dat een uitgebreid begrip van Europees recht biedt met behulp van een innovatieve le ...

Lees meer