close

Filters

Resultaten weergeven

MLS in Europees recht 2020

Na het behalen van een bachelordiploma, kunt u uw juridische expertise verder ontwikkelen door een MLS te behalen, ook wel een Master of Legal Studies genoemd. Dit alleen geeft je niet de mogelijkheid om de wet in Europa te praktiseren, maar het kan een goede plek zijn om te beginnen. Meer specifiek, wat is een MLS in Europese wetgeving? Op sommige scholen is dit programma bedoeld om ambtenaren,… Meer informatie

Na het behalen van een bachelordiploma, kunt u uw juridische expertise verder ontwikkelen door een MLS te behalen, ook wel een Master of Legal Studies genoemd. Dit alleen geeft je niet de mogelijkheid om de wet in Europa te praktiseren, maar het kan een goede plek zijn om te beginnen.

Meer specifiek, wat is een MLS in Europese wetgeving? Op sommige scholen is dit programma bedoeld om ambtenaren, advocaten en andere juridische deskundigen klaar te stomen voor dienstverlening in de Europese Unie, terwijl andere programma's zich richten op de juridische structuren tussen Europese en niet-Europese landen. Sommige cursussen kunnen buitenlandse handel, Europese geopolitiek en internationaal mededingingsrecht omvatten.

Drie vaardigheden die u tijdens het behalen van dit diploma kunt leren zijn leesbegrip, aandacht voor detail en probleemoplossing. Begrijpend lezen en aandacht voor detail zijn handig bij het bekijken van contracten voor het kopen van een huis of andere items met een groot ticket. Probleemoplossing kan u helpen om dagelijkse problemen beter aan te pakken.

Als je fulltime studeert zonder onderbrekingen, kan een MLS een jaar kosten om te verdienen. Je kunt ervoor kiezen om het langer te laten duren, maar dit zou van invloed zijn op de kosten van je opleiding. Om geld te besparen, kunt u overwegen om een ​​aantal cursussen online te volgen en gebruikte boeken te kopen.

Deze graad kan worden gebruikt als springplank voor tewerkstelling in internationale en Europese bedrijven, zoals handelsorganisaties, lobbygroepen en humanitaire organisaties. Binnen deze en andere bedrijven kunt u zoeken naar functietitels, zoals een internationale juridisch adviseur, een vertegenwoordiger voor gerechtelijk toezicht en een medewerker van het EU-belastingrecht. Banen als deze zijn te vinden in meerdere landen, dus werp een breed net om de gewenste positie te vinden.

Je kunt een Europees rechtendiploma behalen in veel Europese landen. Hierdoor hebt u een breed scala aan opties, dus bepaal de criteria waar u het meest naar op zoek bent. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
European Institute of Public Administration EIPA
Luxembourg City, Groothertogdom Luxemburg

Master in European Legal Studies - MELS Online is een 2-jarig programma voor professionals dat een uitgebreid begrip van Europees recht biedt met behulp van een innovatieve le ... +

Master in European Legal Studies - MELS Online is een 2-jarig programma voor professionals dat een uitgebreid begrip van Europees recht biedt met behulp van een innovatieve lesmethode: persoonlijke lezingen die tijdens geselecteerde weekeinden in Luxemburg worden gegeven, worden gecombineerd met online tutorials en afstandsonderwijs . Het programma is tweetalig, Engels -
MLS
Deeltijd
2 jaren
Engels, Frans
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op