Filter
MLS
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top MLS in Studies economisch recht 2019/2020

Een Master in de rechtenstudies is een academische prijs op universitair niveau die vaak wordt aangeboden aan wetenschappers die al een bachelordiploma hebben behaald. Als niet-professioneel rechtendiploma bereidt het de deelnemers niet voor op de bar. De meeste MLS-programma's duren een of twee jaar.

Wat is een MLS in economische rechtenstudies? Het is een academisch programma dat kijkt naar juridische en economische aspecten van bedrijven. Sommige programma's hebben een geografische focus, zoals de Verenigde Staten of Europa. Studenten kunnen de focus kiezen of de school kan beslissen wat het is. De meeste MLS-programma's vereisen cursussen, maar deze kunnen op elke school anders zijn. Een programma voor economische wetenschappen kan cursussen vereisen die vergelijkbaar zijn met buitenlandse handelswetgeving, economische aspecten van bedrijfsorganisatie, vennootschapsrecht en grensoverschrijdende kapitaalmarkten.

Dit type onderwijs kan deelnemers helpen bij het opbouwen van hun culturele inzicht, communicatievaardigheden en kritisch denkvermogen. Met deze verbeterde vaardigheden kunnen studenten aantrekkelijkere sollicitanten worden. Sommige mensen kunnen deze vaardigheden zelfs gebruiken om hun dagelijks leven te verbeteren.

De kosten van een Master of Legal Studies zijn vaak afhankelijk van de school, de locatie en het programma. Het collegegeld kan zelfs variëren per jaar op sommige universiteiten. Aanvragers kunnen een beter idee krijgen van de kosten door rechtstreeks contact op te nemen met een school.

Een MLS in Economic Law Studies kan afgestudeerden voorbereiden op verschillende carrières. Hoewel de meeste studenten met deze opleiding geen advocaat worden, kunnen sommigen teruggaan naar school voor hun professionele rechtendiploma. Andere deelnemers kunnen het personeelsbestand betreden als economische adviseurs, bedrijfsonderzoekers, onderhandelaars, bemiddelaars en beleidsmakers. De exacte beschikbare loopbaan zal natuurlijk afhangen van het andere onderwijs en de eerdere werkgeschiedenis van de student.

U kunt zich mogelijk aanmelden voor een MLS-programma op universiteiten over de hele wereld. Sommige hebben zelfs online cursussen waarmee je kunt deelnemen, waar je ook woont. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Studies economisch recht

Loyola Law School Online

Word lid van onze online Master of Tax Law (MT), gerangschikt als het nummer 3 online belastingrechtprogramma in de natie op basis van US News ... [+]

Word lid van onze online Master of Tax Law, gerangschikt als de nr. 3 online belastingwetgeving programma in de natie op basis van US News

Je breidt je vaardigheden verder uit dan boekhouding, krijgt een diepgaand inzicht in de belastingwetgeving en werkt rechtstreeks met toegewijde faculteiten, waaronder enkele van de meest geprezen hoogleraren in de belastingwetgeving.

Dit selectieve programma maakt rigoureuze belastingwetenscholing beschikbaar voor studenten zonder een licentiaat in de rechten. Profiteer van een ondersteunende gemeenschap en praktische leermogelijkheden en studeer binnen slechts twee jaar af.

Snelle feiten100% online24 totale eenhedenNog maar 2 jaar om te voltooien$ 46.080 geschat collegegeldProgramma HoogtepuntenNationaal erkende faculteit. Onze faculteit omvat enkele van de meest academisch gerespecteerde belastingprofessoren in de VS. Praktische fiscale planning vaardigheden. Leer problemen oplossen, onderzoek belastingwetgeving, lees aandachtig de statuten en primaire bronnen, en meer. Hoog slagingspercentage. 90% van de studenten van het Graduate Tax Program vinden belastinggerelateerde posities binnen negen maanden na hun afstuderen. Twee aandachtsgebieden. Kies uit Business Tax Planning en High Net Worth / Private Client.Carrière Outlook... [-]
Verenigde Staten Los Angeles
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands