close

Filters

Resultaten weergeven

MLS in Studies economisch recht 2020

Een Master in de rechtenstudies is een academische prijs op universitair niveau die vaak wordt aangeboden aan wetenschappers die al een bachelordiploma hebben behaald. Als niet-professioneel rechtendiploma bereidt het de deelnemers niet voor op de bar. De meeste MLS-programma's duren een of twee jaar. Wat is een MLS in economische rechtenstudies? Het is een academisch programma dat kijkt naa… Meer informatie

Een Master in de rechtenstudies is een academische prijs op universitair niveau die vaak wordt aangeboden aan wetenschappers die al een bachelordiploma hebben behaald. Als niet-professioneel rechtendiploma bereidt het de deelnemers niet voor op de bar. De meeste MLS-programma's duren een of twee jaar.

Wat is een MLS in economische rechtenstudies? Het is een academisch programma dat kijkt naar juridische en economische aspecten van bedrijven. Sommige programma's hebben een geografische focus, zoals de Verenigde Staten of Europa. Studenten kunnen de focus kiezen of de school kan beslissen wat het is. De meeste MLS-programma's vereisen cursussen, maar deze kunnen op elke school anders zijn. Een programma voor economische wetenschappen kan cursussen vereisen die vergelijkbaar zijn met buitenlandse handelswetgeving, economische aspecten van bedrijfsorganisatie, vennootschapsrecht en grensoverschrijdende kapitaalmarkten.

Dit type onderwijs kan deelnemers helpen bij het opbouwen van hun culturele inzicht, communicatievaardigheden en kritisch denkvermogen. Met deze verbeterde vaardigheden kunnen studenten aantrekkelijkere sollicitanten worden. Sommige mensen kunnen deze vaardigheden zelfs gebruiken om hun dagelijks leven te verbeteren.

De kosten van een Master of Legal Studies zijn vaak afhankelijk van de school, de locatie en het programma. Het collegegeld kan zelfs variëren per jaar op sommige universiteiten. Aanvragers kunnen een beter idee krijgen van de kosten door rechtstreeks contact op te nemen met een school.

Een MLS in Economic Law Studies kan afgestudeerden voorbereiden op verschillende carrières. Hoewel de meeste studenten met deze opleiding geen advocaat worden, kunnen sommigen teruggaan naar school voor hun professionele rechtendiploma. Andere deelnemers kunnen het personeelsbestand betreden als economische adviseurs, bedrijfsonderzoekers, onderhandelaars, bemiddelaars en beleidsmakers. De exacte beschikbare loopbaan zal natuurlijk afhangen van het andere onderwijs en de eerdere werkgeschiedenis van de student.

U kunt zich mogelijk aanmelden voor een MLS-programma op universiteiten over de hele wereld. Sommige hebben zelfs online cursussen waarmee je kunt deelnemen, waar je ook woont. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Loyola Law School Online
Los Angeles , Verenigde Staten

Word lid van onze online Master of Tax Law (MT), gerangschikt als het nummer 3 online belastingrechtprogramma in de natie op basis van US News

Word lid van onze online Master of Tax Law (MT), gerangschikt als het nummer 3 online belastingrechtprogramma in de natie op basis van US News -
MLS
Voltijds
Deeltijd
2 jaren
Engels
sep 2020
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op

Gerelateerde vakgebieden