Filter
MLS
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Online MLS in Studies bestuursrecht 2019/2020

Een MLS is een graduate-programma voor juridische studies dat nuttig zou kunnen zijn om een ​​CV te stimuleren. Een werkgever kan zien dat de student waarschijnlijk meer kennis heeft over hoe de industrie draait na het voltooien van deze geavanceerde onderzoeken.

Bestuursrechtelijke studies omvatten een specifieke tak van het recht die verschillende soorten juridisch beleid en procedures kan omvatten. Socialezekerheidswetgeving, publiekrecht en milieurecht kunnen bijvoorbeeld allemaal onder deze categorie vallen.

Online MLS in Studies bestuursrecht

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Studies bestuursrecht

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

De Master of Legal Studies (MLS) is een buitenschoolse WO-universitaire opleiding gericht op niet-juristen in actieve of potentiële leidinggevende posities van bedrijven ... [+]

Juridische kennis voor leidinggevenden

Dit postuniversitaire buitenschoolse masterprogramma duurt 15 maanden en biedt je een aantrekkelijke en uitdagende combinatie van wetenschap en praktijk. De focus van deze juridische opleiding ligt op de grondslagen van fiscaal recht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, burgerlijk recht, evenals publiek handelsrecht en Europees recht.

Op de voorgrond is echter niet alleen het leren van deze juridische onderwerpen, maar ook het trainen van juridisch denken en de wettelijke werkmethodologie, zodat u snel vertrouwd kunt raken met juridische kwesties en juridische kwesties en hen kritisch en met vragen kunt behandelen.

Speciale aandacht voor advies en contractontwerp... [-]
Oostenrijk Launceston
Vraag informatie aan
Duits
Deeltijd
15 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands