Filter
MBA
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk van Beste MBA's Rechten

Een MBA in Rechten is een Master of Business Administration graad met een specialisatie in rechten. MBA in Rechten programma's zijn ideaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ondernemingsrecht, ondernemerschap, management consulting, of business.

Wat zijn de voordelen van een MBA in Rechten?

Het volgen van een MBA in Rechten heeft meerdere voordelen. Afgestudeerden met een MBA in Rechten hebben feitelijk twee keer zoveel carrièremogelijkheden dankzij de duale focus van hun rechtenstudie; het duurt meestal slechts drie jaar om een MBA in Rechten af te ronden. Veel juridische faculteiten bieden ook hun MBA in Rechten ook online of in deeltijd aan, waardoor studenten kunnen blijven werken tijdens de studie.

Waaruit bestaat een MBA in Zakenrecht?

MBA in Rechten programma's bevatten colleges op het gebied van Boekhouden en Financiën, Marketing, Strategie, Human Resources, Informatie Systemen, Operations en Duurzaamheid met keuzevakken in Zakenrecht, Comparative Commercial Arbitration, Handelsrecht en Bankiersrecht.

Wat zijn de vereisten voor een MBA in Zakenrecht?

Kandidaten voor een MBA in Rechten moeten zijn afgestudeerd aan een relevante bacheloropleiding met hoge cijfers. Sommige universiteiten ook eisen dat kandidaten minstens twee jaar werkervaring hebben in hun vakgebied voorafgaand aan hun inschrijving voor een MBA in Rechten.

Wat zijn de kosten van een MBA in Zakenrecht?

De kosten van een MBA in Rechten variëren per rechtenfaculteit, de wijze van studie en land. Aankomende studenten moeten rekening houden met collegegeld, studiekosten, materiaalkosten en kosten voor levensonderhoud. Sommige juridische faculteiten zullen studenten ondersteunen bij het aanvragen van beurzen of stipendia, wanneer ze daarvoor in aanmerking komen. Het is belangrijk om contact met de universiteiten op te nemen voor meer informatie over de kosten voor een MBA in Rechten.

Waarom een online MBA in Rechten volgen?

Studenten die niet op en neer kunnen pendelen naar de campus, of die van plan zijn om te blijven werken tijdens hun MBA in Rechten, kunnen zich aanmelden voor een Online MBA in Rechten programma. Topuniversiteiten over de hele wereld bieden online MBA in Rechten programma's aan die dezelfde kwalificaties bieden als een studie op de campus.

Hoe kan ik mij aanmelden voor een MBA in Zakenrecht?

Als je interesse hebt in een graad in de rechten, maar ook geïnteresseerd bent in het zakenleven, dan is de MBA in Rechten ideaal voor jou. Zoek hieronder naar je programma en neem rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van jouw keuze door het aanvraagformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

Categorieën

gevonden resultaten

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)

Onze MBA in Business Law biedt studenten met een basis kennis en begrip van de business en met de mogelijkheid om zich te specialiseren in de wet patiënten tijdens de twe ... [+]

MBA @ BGS vanaf 2500 pond

MBA in Business Law

&nbsp

Onze MBA in Business Law biedt studenten met een basis kennis en begrip van de business en met de mogelijkheid om zich te specialiseren in de wet patiënten tijdens de tweede termijn. De tweede term studenten in staat stelt om het begrip van de juridische praktijk en theorie binnen het bedrijfsleven en de mogelijkheid om zowel schriftelijke als mondelinge argumenten te formuleren over actuele zaken uitgegeven en het recht af te dwingen.

Het MBA programma bestaat uit een totaal van acht modules die elk focussen op een ander thema van business / management met een internationale zakelijke oriëntatie. Het onderwijzen en leren van dit programma wordt geleverd door middel van lezingen, seminars, tutorials, begeleide en zelfstandige studie.Onderwijzen en leren op het programma wordt verder verlevendigd door de actieve onderzoek van personeel, met name in het algemene gebied van business en management theorie. De MBA-programma is de moeite waard een totaal van 180 studiepunten. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Birmingham
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands