MBA Rechten Programma

Bekijk van Beste MBA's Rechten

LLM

Bent u geïnteresseerd in het gebied van Business Law zijn, kan een MBA zijn wat je nodig hebt om je carrière naar nieuwe hoogten. Of heb je een aantal cursussen op het gebied van wetgeving, hetzij net begint, richt je blik op een MBA is een geweldig idee.

Wat zijn de voordelen van een MBA in Business Law?

De MBA in Business Law biedt u de kennis en referenties om op het gebied van zowel de zakelijke als de wet bewegen. De directeuren en managers hebben de neiging om degenen die een MBA in Business Law houden te zien zoals het hebben van meer deskundigheid te wijten aan de strenge eisen van dit MBA-programma. Je hebt de neiging ook om hogerop te gaan in een bedrijfsorganisatie met deze geavanceerde recht en business graad.

Wat doet een MBA in Business Law uit?

De typische MBA in Business Law omvat een verscheidenheid aan cursussen in het bedrijfsleven, waaronder financiën, management en ethiek, evenals internationale transacties. De bijzonderheid van de MBA in Business Law is de focus op wet die cursussen zoals bankwet, handelsrecht, juridische grondslagen van de toegepaste financiën, en fusies en overnames.

Wat zijn de MBA in Business Law eisen?

Om te worden toegelaten tot het MBA-programma in de meeste scholen moet je een bachelor-of aanverwant diploma van een erkende instelling te organiseren of hebben ruime cursussen afgerond dat een Bachelor 's degree gelijk. Ervaring in het bedrijfsleven of in de wet heeft de voorkeur, maar niet vereist.

Hoeveel kost het om een MBA te nemen in Business Law?

De kosten met betrekking tot een MBA in Business Law kan variëren van land tot land. Het is belangrijk om een geaccrediteerde programma dat een redelijke collegegeld schema is te vinden, zodat je je collegegeld budget in evenwicht te brengen met de rest van uw kosten van levensonderhoud.

Welke carrière met een MBA in Business Law?

Afstuderen met een MBA in Business Law zal u toelaten om een carrière in corporate praktijk, internationale ontwikkeling, de academische wereld, het internationale bedrijfsleven en de politiek te beginnen.

Hoe in te schrijven in een MBA in Business Law?

Als u geïnteresseerd bent in een wet Degree zijn maar hebben een aansluiting op het gebied van Business de MBA in Business Law is voor u. Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

 

Lees meer

Mba / Juris Doctor (JD)

University of Pittsburgh: Joseph M. Katz Graduate School of Business
Campus Voltijd 7 semesters September 2017 Verenigde Staten Pittsburgh

Toelating tot deze joint-opleiding wordt in het algemeen verleend hetzij voor het bijwonen van de Katz School of Business en de School of Law of tijdens het eerste jaar van studie in de wet school. [+]

MBA / Juris Doctor (JD)

Toelating tot deze joint-opleiding wordt in het algemeen verleend hetzij voor attenxding de Katz School of Business en de School of Law of tijdens het eerste jaar van studie in de wet school. In uitzonderlijke gevallen en met toestemming, kan de student wel van toepassing op de MBA / JD-programma na het voltooien van het tweede jaar van de Law School. Af en toe zal een student beginnen met studies in de Katz School van tevoren op de MBA / JD-programma. Deze studenten kunnen van toepassing zijn op de joint-opleiding tijdens hun eerste semester van de studie. Een groot voordeel is dat wat normaal gesproken vijf jaar duren (twee van de MBA, drie van de wet) wordt gereduceerd tot 3,5 jaar. Dit betekent aanzienlijke besparingen in tijd en geld.Katz maakt dit mogelijk, want het biedt een 11-maanden MBA-programma. Om te worden ingeschreven in deze joint-opleiding, moeten de aanvragers afzonderlijke toepassingen en worden toegelaten zowel de Universiteit van Pittsburgh School of Law en de Katz Schoo l. Een aparte joint-opleiding aanvraag moet worden ingevuld en een kopie gestuurd aan elke school. GMAT en LSAT scores zijn verplicht voor alle aanvragers. Een gezamenlijke toelatingscommissie, bestaande uit docenten van beide scholen, zal ofwel verlenen of weigeren de toelating tot het MBA / JD-programma. Toepassingen voor de joint-opleiding is te vinden op een van beide school.... [-]


MBA In Het Ondernemingsrecht

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar August 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham +1 more

Onze MBA in Business Law biedt studenten met een basis kennis en begrip van de business en met de mogelijkheid om zich te specialiseren in de wet patiënten tijdens de tweede termijn. [+]

MBA @ BGS vanaf 2500 pond

MBA in Business Law

Onze MBA in Business Law biedt studenten met een basis kennis en begrip van de business en met de mogelijkheid om zich te specialiseren in de wet patiënten tijdens de tweede termijn. De tweede term studenten in staat stelt om het begrip van de juridische praktijk en theorie binnen het bedrijfsleven en de mogelijkheid om zowel schriftelijke als mondelinge argumenten te formuleren over actuele zaken uitgegeven en het recht af te dwingen.

Het MBA programma bestaat uit een totaal van acht modules die elk focussen op een ander thema van business / management met een internationale zakelijke oriëntatie. Het onderwijzen en leren van dit programma wordt geleverd door middel van lezingen, seminars, tutorials, begeleide en zelfstandige studie.Onderwijzen en leren op het programma wordt verder verlevendigd door de actieve onderzoek van personeel, met name in het algemene gebied van business en management theorie. De MBA-programma is de moeite waard een totaal van 180 studiepunten. ... [-]