Deeltijd MBA Europa

Zoek Deeltijd Rechten Studies Europa 2018/2019

LLM

Een Masters of Business Administration wet mate richt zich op de verschillende facetten van het recht dat in een zakelijke omgeving van toepassing zijn, en geeft de mate houder van de capaciteit om elk van deze facetten efficiënt en effectief aan te pakken waardoor het vergroten van hun waarde in de corporate wereld.

Een LLM is een postdoctorale opleiding voor rechtenstudenten die willen geavanceerde training en kennis op een bepaald gebied. Specialisatie gebieden kunnen handelsrecht, financiën, wetgeving inzake mensenrechten, fiscaal recht, en internationaal ondernemingsrecht bevatten.

In totaal zijn er meer dan 4000 instellingen voor hoger onderwijs in Europa en biedt een breed scala aan cursussen op bachelor, master en doctoraat niveau. Met meer en meer van deze organisaties die Engels als de taal van het onderwijs voor ten minste een deel van hun opleidingen, universiteiten in Europa zijn nu van betere kwaliteit dan ooit tevoren. Universiteiten in Europa bieden een vriendelijk welkom aan buitenlandse studenten en een cursus van kennis die beantwoordt aan hun beroep nodig heeft in de hedendaagse mondiale vraag te geven.

MBA Rechten Europa Deeltijd

Lees meer

MBA in het ondernemingsrecht

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)
Campus Deeltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Birmingham

Onze MBA in Business Law biedt studenten met een basis kennis en begrip van de business en met de mogelijkheid om zich te specialiseren in de wet patiënten tijdens de tweede termijn. [+]

MBA @ BGS vanaf 2500 pond

MBA in Business Law

&nbsp

Onze MBA in Business Law biedt studenten met een basis kennis en begrip van de business en met de mogelijkheid om zich te specialiseren in de wet patiënten tijdens de tweede termijn. De tweede term studenten in staat stelt om het begrip van de juridische praktijk en theorie binnen het bedrijfsleven en de mogelijkheid om zowel schriftelijke als mondelinge argumenten te formuleren over actuele zaken uitgegeven en het recht af te dwingen.

Het MBA programma bestaat uit een totaal van acht modules die elk focussen op een ander thema van business / management met een internationale zakelijke oriëntatie. Het onderwijzen en leren van dit programma wordt geleverd door middel van lezingen, seminars, tutorials, begeleide en zelfstandige studie.Onderwijzen en leren op het programma wordt verder verlevendigd door de actieve onderzoek van personeel, met name in het algemene gebied van business en management theorie. De MBA-programma is de moeite waard een totaal van 180 studiepunten. ... [-]