Llm wet (algemeen)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

LLM Recht (Algemeen)

Onze LLM Recht (Algemeen) biedt een spannende en flexibele benadering van postdoctorale studie, zodat u een LLM cursus om uw specialist interesses en wensen te bouwen.

Over de LLM Law

Deze cursus is ideaal voor degenen die niet wensen te specialiseren in een bepaald gebied van de wet, maar zou liever demonstreren mogelijkheid in een aantal vakgebieden. U krijgt volledige keuze over welke modules te bestuderen van onze brede waaier van onderwerpen, waaronder de internationale handel wet; Corporate en insolventierecht; Intellectueel Eigendomsrecht; Olie, gas en mijnbouw wet; Sports Law; Rechten en Justitie van de mens; en Health Law and Ethics.

Waarom deze cursus te kiezen?

 • Kies ervoor om combinaties van modules te bestuderen uit ons gevarieerd aanbod van onderwerpen.
 • Ideaal voor degenen die willen hun studie van de wet een brede basis te houden.
 • Maat van uw LLM om je carrière behoeften.
 • Full-time en part-time studie routes.
 • Woon een International Summer School en Recht verkennen in een Europese context.
 • Beurzen beschikbaar.
 • Individuele modules kunnen worden bestudeerd voor Continuing Professional Development (CPD) awards.

Modules

Je studeert zes onderwezen modules, gevolgd door een proefschrift. Kies een zes modules van die beschikbaar zijn over onze LLM portfolio. Neem een ​​kijkje op de modules in elk gebied:

 • Corporate en insolventierecht
 • Health Law and Ethics
 • Mensenrechten en Justitie
 • Intellectueel eigendomsrecht
 • Internationale Handel en Commercial Law
 • Olie, gas en mijnbouw wet
 • Sports Law.

U zult uw proefschrift beginnen na het voltooien van deze modules.

Aanslag

In elk geval modules worden beoordeeld door middel van een stuk van het werk natuurlijk. Dit gebeurt meestal in de vorm van een probleem- of essay-stijl vraag, maar is afhankelijk van de module. U kunt indienen en ontvangen van feedback op evaluaties in de loop van elke module.

Het proefschrift is 18.000 tot 20.000 woorden en is onderzocht en onafhankelijk onder leiding van een deskundige academische geschreven.

Hoe kan ik studeren?

Het academisch jaar voor de LLM cursus is verdeeld in drie delen: twee tien weken termen (Term Eén loopt van het begin van het academiejaar tot de kerstvakantie, Term Twee tussen Kerstmis en Pasen) en de zomerperiode.

Full-time studenten - die de cursus meer dan één academisch jaar - studeren drie modules in elke term en vul het proefschrift over de zomer.

Part-time studenten - die de cursus voltooien over twee academische jaren - bestuderen drie modules over Algemene een en twee in elk jaar (zes in totaal), begin van de werkzaamheden op het onderzoeken van hun proefschrift in de eerste zomerperiode en het invullen van het tijdens de tweede.

Op de full-time en part-time modi modules worden gegeven gedurende de week. Afhankelijk van je rooster je kan worden verwacht bij te wonen op meer dan één dag. Seminars worden geleid door wetenschappers, maar meestal moet u uit te voeren uitgebreide begeleide voorbereidende werkzaamheden en zal vaak om korte presentaties of andere bijdragen.

Toelatingseisen

UK

 • Een goede wet graad, 2,2 of hoger.
 • Aanvragers wier eerste graad geen wet is, zal nodig zijn om bewijs te leveren van de betrokkenheid van het LLM-vak dat zij willen studeren.
 • Aanvragers uit andere disciplines zullen worden verwelkomd in de juiste omstandigheden, vooral als ze hebben ervaring in het gebied, zelfs als ze niet als advocaat.

Wij specificeren deze minimum toelatingsvereisten, maar we beoordelen u individueel op uw vermogen om van de cursus te profiteren. We bieden soms plekken aan op basis van niet-standaard toegangscwalificaties en industriële of professionele ervaring.

Internationale

Wij accepteren kwalificaties van scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor toegang tot onze UG en PG graden. Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatiewedstrijden onze cursus eisen kunt u terecht op onze internationale pagina kwalificaties.

Stichting cursussen

Als u nodig hebt om een ​​propedeuse doen om onze cursus eisen te voldoen kunt u terecht op Nottingham Trent International College (NTIC). Als je al studeren in het Verenigd Koninkrijk op een school of universiteit en zou graag willen weten of we uw kwalificatie kunnen accepteren kunt u terecht op onze basiscursussen pagina.

Engels taal toelatingseisen

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u ons laten zien dat uw taalvaardigheden sterk genoeg zijn voor intensieve academische studie. Voor deze cursus hebben we normaal gesproken een van de volgende benodigdheden:

 • IELTS 6,5 met een minimum van 5,5 in elke vaardigheid.
 • Een gelijkwaardige Engels taal kwalificatie.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... Lees meer

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Lees Minder
Nottingham , Nijmegen + 1 Meer Minder