Llm olie-, gas- en mijnbouwwetgeving

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De cursus bouwt voort op onze aanzienlijke expertise op dit gebied en is ontworpen in antwoord op de groeiende betekenis van juridische problemen rond de olie-, gas- en mijnbouwindustrie.

Het biedt u de basis voor een toekomstige carrière of een verdere postdoctorale studie (MPhil / PhD) in de meeste aspecten van de regulerende en commerciële wereld, zoals zij betrekking hebben op de internationale energie-industrie, met een specifieke focus op de aardolie- en mijnbouwsectoren van dit ontluikende gebied van economische activiteit.

Waarom deze cursus te kiezen?

 • Krijgen een sterk analytisch inzicht in de belangrijkste juridische kwesties in deze specialist en groeiende gebied van de wet.
 • Krijgen een appreciatie van de olie-, gas- en mijnindustrie in hun wereldwijde economische context.
 • Profiteer van onze expertise in de olie, gas en mijnbouw, alsmede de complementaire gebied van internationale handel en Handelsrecht.
 • Kiezen voor een studie route die bij u past met een full-time, part-time en afstandsonderwijs opties beschikbaar.
 • Woon een International Summer School met de mogelijkheid om wet te verkennen in een Europese context.
 • Beurzen beschikbaar.
 • Individuele modules kunnen worden bestudeerd voor voortreffelijke professionele ontwikkeling (CPD) awards. E-mail ons voor details.
 • 98% van onze postdoctorale advocaatstudenten zijn zes maanden na afstuderen werkzaam of werkzaam in verdere studie (DLHE, postgraduate graduates 2015-16).

Wat je studie

Deze cursus geeft u een sterk analytisch inzicht in de belangrijkste juridische problemen in het gebied, met speciale aandacht voor de milieurecht en beleggingsrecht aspecten van de olie-, gas- en mijnbouwindustrie. Het maakt ook gebruik van onze sterke punten in de internationale handels- en handelswet, die u zal helpen de olie-, gas- en mijnbouwindustrie in hun mondiale economische context te waarderen.

Hoe je geleerd

Het academisch jaar voor de LLM cursus is verdeeld in drie delen: twee tien weken termen (Term Eén loopt van het begin van het academiejaar tot de kerstvakantie, Term Twee tussen Kerstmis en Pasen) en de zomerperiode.

Voltijds studenten die de opleiding over een academiejaar afronden, bestudeer drie modules in elke periode en voltooi de proefschrift over de zomer.

De deeltijdstudenten die de opleiding over twee academische jaren voltooien, studeer drie modules over de voornaamste één en twee in elk jaar (zes in totaal), en beginnen met het onderzoeken van hun proefschrift tijdens de eerste zomertijd en afronden in de tweede zomer.

Op de full-time en part-time modi modules worden gegeven gedurende de week. Afhankelijk van je rooster je kan worden verwacht bij te wonen op meer dan één dag. Seminars worden geleid door wetenschappers, maar meestal moet u uit te voeren uitgebreide begeleide voorbereidende werkzaamheden en zal vaak om korte presentaties of andere bijdragen. Modules kunnen uitzondering worden verplaatst te wijten aan natuurlijk behoeften.

Je toekomstige carrière

De geleerde modules op de LLM olie-, gas- en mijnbouwwet geven studenten de basis voor een toekomstige carriere of verdere studie in de meeste aspecten van de regulerende en commerciële wereld, zoals zij betrekking hebben op de internationale energie-industrie, met een specifieke focus op de petroleum- en mijnbouw sectoren van dit groeiende gebied van economische activiteit.

Carrièreontwikkeling is een integraal onderdeel van het programma en ons carriere team voert een reeks workshops uit waar u methoden en strategieën kunt identificeren om u in staat te stellen uw carrièremål te volgen.

Vanwege de uitstekende reputatie van de school in het juridisch beroep, zijn onze afgestudeerden zeer gewild en erkend voor de diepte en relevantie van hun kennis.

Toelatingseisen

UK

 • Een goede wet graad, 2,2 of hoger.
 • Aanvragers wier eerste graad geen wet is, zal nodig zijn om bewijs te leveren van de betrokkenheid van het LLM-vak dat zij willen studeren.
 • Aanvragers uit andere disciplines zullen worden verwelkomd in de juiste omstandigheden, vooral als ze hebben ervaring in het gebied, zelfs als ze niet als advocaat.

Wij specificeren deze minimum toelatingsvereisten, maar we beoordelen u individueel op uw vermogen om van de cursus te profiteren. We bieden soms plekken aan op basis van niet-standaard toegangscwalificaties en industriële of professionele ervaring.

Internationale

Wij accepteren kwalificaties van scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor toegang tot onze UG en PG graden. Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatiewedstrijden onze cursus eisen kunt u terecht op onze internationale pagina kwalificaties.

Stichting cursussen

Als u nodig hebt om een ​​propedeuse doen om onze cursus eisen te voldoen kunt u terecht op Nottingham Trent International College (NTIC). Als je al studeren in het Verenigd Koninkrijk op een school of universiteit en zou graag willen weten of we uw kwalificatie kunnen accepteren kunt u terecht op onze basiscursussen pagina.

Engels taal toelatingseisen

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u ons laten zien dat uw taalvaardigheden sterk genoeg zijn voor intensieve academische studie. Voor deze cursus hebben we normaal gesproken een van de volgende benodigdheden:

 • IELTS 6,5 met een minimum van 5,5 in elke vaardigheid.
 • Een gelijkwaardige Engels taal kwalificatie.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... Lees meer

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Lees Minder
Nottingham , Nijmegen + 1 Meer Minder