Read the Official Description

LLM Mensenrechten en Justitie

Nottingham Law School heeft belangrijke wetenschappelijke expertise op het gebied van de mensenrechten en rechtvaardigheid. De cursus loopt parallel met de historische en hedendaagse betekenis van deze aspecten van het recht, in het bijzonder hun groei onderwerpen van zowel binnenlandse als internationale betekenis in de afgelopen decennia.

Over de rechten van de mens en Justitie LLM

De rechten van de mens en LLM Justitie is gebaseerd op de belangrijke expertise van het wetenschappelijk personeel in Nottingham Law School, met name uit het Centre for Conflict, Rechten en Justitie.

De cursus zal u helpen om een ​​sterk analytisch inzicht in de belangrijkste juridische kwesties in het gebied te ontwikkelen, met een bijzondere nadruk op de Europese en internationale mensenrechten en de belangrijkste aspecten van de internationale justitie.

Waarom deze cursus te kiezen?

 • Bestudeer de belangrijkste kwesties in de Europese en internationale mensenrechten en rechtvaardigheid.
 • Ontdek de lichamelijke integriteit rechten, zoals het recht op leven, procedurele rechten zoals het recht op een eerlijk proces, en expressieve rechten, zoals de vrijheid van godsdienst.
 • Profiteer van de sterke banden met onze Centre for Conflict, Rechten en Justitie
 • Studeren full-time of part-time.
 • Woon een International Summer School en Recht verkennen vanuit een Europees perspectief.
 • Beurzen beschikbaar.
 • Individuele modules kunnen worden bestudeerd voor voortreffelijke professionele ontwikkeling (CPD) awards.

Modules

Je studeert zes onderwezen modules, gevolgd door een proefschrift. Kiezen van:

 • Public International en humanitair recht
 • Terrorisme en International Response
 • Rechten van de slachtoffers en herstelrecht
 • Mensenrechten in Europa
 • Theorie en beginselen van het volkenrecht
 • Uitdrukking Rechten
 • Mensenrechten en Criminal Justice
 • Discriminatiewetgeving in Werkgelegenheid
 • Internationaal Strafhof en internationale misdaad
 • Gegevensbescherming en privacy

Je kan tot twee modules uit een ander gebied, met uitzondering van olie, gas en mijnbouw wet, maar wij raden u aan modules uit de bovenstaande opties, indien mogelijk te selecteren.

U zult uw proefschrift beginnen na het voltooien van deze modules.

Aanslag

In elk geval worden modules beoordeeld door middel van een stuk van het werk natuurlijk. Dit gebeurt meestal in de vorm van een probleem- of essay-stijl vraag, maar is afhankelijk van de module. U kunt indienen en ontvangen van feedback op evaluaties in de loop van elke module.

Het proefschrift is 18.000 tot 20.000 woorden en is onderzocht en onafhankelijk onder leiding van een deskundige academische geschreven.

Hoe kan ik studeren?

Het academisch jaar voor de LLM cursus is verdeeld in drie delen: twee tien weken termen (Term Eén loopt van het begin van het academiejaar tot de kerstvakantie, Term Twee tussen Kerstmis en Pasen) en de zomerperiode.

Full-time studenten - die de cursus meer dan één academisch jaar - studeren drie modules in elke term en vul het proefschrift over de zomer.

Part-time studenten - die de cursus voltooien over twee academische jaren - bestuderen drie modules over Algemene een en twee in elk jaar (zes in totaal), begin van de werkzaamheden op het onderzoeken van hun proefschrift in de eerste zomerperiode en het invullen van het tijdens de tweede.

Op de full-time en part-time modi modules worden gegeven gedurende de week. Afhankelijk van je rooster je kan worden verwacht bij te wonen op meer dan één dag. Modules kunnen uitzondering worden verplaatst te wijten aan natuurlijk behoeften.

Seminars worden geleid door wetenschappers, maar meestal moet u uit te voeren uitgebreide begeleide voorbereidende werkzaamheden en zal vaak om korte presentaties of andere bijdragen.

Toelatingseisen

UK

 • Een goede wet graad, 2,2 of hoger.
 • Aanvragers wier eerste graad geen wet is, zal nodig zijn om bewijs te leveren van de betrokkenheid van het LLM-vak dat zij willen studeren.
 • Aanvragers uit andere disciplines zullen worden verwelkomd in de juiste omstandigheden, vooral als ze hebben ervaring in het gebied, zelfs als ze niet als advocaat.

Wij specificeren deze minimum toelatingsvereisten, maar we beoordelen u individueel op uw vermogen om van de cursus te profiteren. We bieden soms plekken aan op basis van niet-standaard toegangscwalificaties en industriële of professionele ervaring.

Internationale

Wij accepteren kwalificaties van scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor toegang tot onze UG en PG graden. Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatiewedstrijden onze cursus eisen kunt u terecht op onze internationale pagina kwalificaties.

Stichting cursussen

Als u nodig hebt om een ​​propedeuse doen om onze cursus eisen te voldoen kunt u terecht op Nottingham Trent International College (NTIC). Als je al studeren in het Verenigd Koninkrijk op een school of universiteit en zou graag willen weten of we uw kwalificatie kunnen accepteren kunt u terecht op onze basiscursussen pagina.

Engels taal toelatingseisen

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u ons laten zien dat uw taalvaardigheden sterk genoeg zijn voor intensieve academische studie. Voor deze cursus hebben we normaal gesproken een van de volgende benodigdheden:

 • IELTS 6,5 met een minimum van 5,5 in elke vaardigheid.
 • Een gelijkwaardige Engels taal kwalificatie.
Program taught in:
Engels

See 9 more programs offered by Nottingham Trent University - Nottingham Law School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
6,500 GBP
Full-time en 3,250 deeltijd voor thuis- / EU-studenten - 12.900 GBP voltijd en 6,450 deeltijd voor internationale studenten
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019