llm intellectueel eigendomsrecht

Intellectuele eigendom is een spannende en steeds belangrijker gebied van recht, met name op internationaal en EU-breed. De cursus biedt studenten de mogelijkheid om het intellectuele eigendomsrecht verkennen in zowel het Verenigd Koninkrijk en de EU-context, samen met de links naar het mededingingsrecht en sport.

Over LLM Intellectual Property

U zult de internationaal belangrijke gebied van Intellectueel Eigendomsrecht verkennen en te leren hoe de intellectuele eigendomsrechten van invloed zijn op vele commerciële gebieden.

Waarom deze cursus te kiezen?

 • Ontdek Intellectueel Eigendomsrecht in het Verenigd Koninkrijk en de EU-context.
 • Leer hoe de intellectuele eigendomsrechten van invloed zijn op vele commerciële ruimtes en de studie van de links naar het mededingingsrecht en sport.
 • Leren van deskundige docenten zoals Janice Denoncourt, een ervaren beoefenaar en auteur van de kern leerboeken die is gesponsord door het Europees Octrooibureau.
 • Aanvulling op uw studie van Intellectueel Eigendomsrecht met twee modules van andere LLM vakgebieden.
 • Ervoor kiezen om full-time of part-time studie.
 • Woon een International Summer School en Recht verkennen in een Europese context.
 • Beurzen zijn beschikbaar.
 • Individuele modules kunnen worden bestudeerd voor Continuing Professional Development (CPD) doeleinden.

Modules

Je studeert zes onderwezen modules, gevolgd door een proefschrift. Core modules:

 • Concurrentie en IP Recht in de EU
 • Intellectueel eigendom
 • IP Volksgezondheid Medische Innovatie
 • Gegevensbescherming en privacy

Plus twee modules van uw keuze uit andere LLM vakgebieden, met uitzondering van olie, gas en mijnbouw wet. U zult uw proefschrift beginnen na het voltooien van deze modules.

Aanslag

In elk geval modules worden beoordeeld door middel van een stuk van het werk natuurlijk. Dit gebeurt meestal in de vorm van een probleem- of essay-stijl vraag, maar is afhankelijk van de module. U kunt indienen en ontvangen van feedback op evaluaties in de loop van elke module.

Het proefschrift is 18.000 tot 20.000 woorden en is onderzocht en onafhankelijk onder leiding van een deskundige academische geschreven.

Hoe kan ik studeren?

Het academisch jaar voor de LLM cursus is verdeeld in drie delen: twee tien weken termen (Term Eén loopt van het begin van het academiejaar tot de kerstvakantie, Term Twee tussen Kerstmis en Pasen) en de zomerperiode.

Full-time studenten - die de cursus meer dan één academisch jaar - studeren drie modules in elke term en vul het proefschrift over de zomer.

Part-time studenten - die de cursus voltooien over twee academische jaren - bestuderen drie modules over Algemene een en twee in elk jaar (zes in totaal), begin van de werkzaamheden op het onderzoeken van hun proefschrift in de eerste zomerperiode en het invullen van het tijdens de tweede.

Op de full-time en part-time modi modules worden gegeven gedurende de week. Afhankelijk van je rooster je kan worden verwacht bij te wonen op meer dan één dag. Modules kunnen uitzondering worden verplaatst te wijten aan natuurlijk behoeften.

Seminars worden geleid door wetenschappers, maar meestal moet u uit te voeren uitgebreide begeleide voorbereidende werkzaamheden en zal vaak om korte presentaties of andere bijdragen.

Toelatingseisen

UK

 • Een goede wet graad, 2,2 of hoger.
 • Aanvragers wier eerste graad geen wet is, zal nodig zijn om bewijs te leveren van de betrokkenheid van het LLM-vak dat zij willen studeren.
 • Aanvragers uit andere disciplines zullen worden verwelkomd in de juiste omstandigheden, vooral als ze hebben ervaring in het gebied, zelfs als ze niet als advocaat.

Wij specificeren deze minimum toelatingsvereisten, maar we beoordelen u individueel op uw vermogen om van de cursus te profiteren. We bieden soms plekken aan op basis van niet-standaard toegangscwalificaties en industriële of professionele ervaring.

Internationale

Wij accepteren kwalificaties van scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor toegang tot onze UG en PG graden. Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatiewedstrijden onze cursus eisen kunt u terecht op onze internationale pagina kwalificaties.

Stichting cursussen

Als u nodig hebt om een ​​propedeuse doen om onze cursus eisen te voldoen kunt u terecht op Nottingham Trent International College (NTIC). Als je al studeren in het Verenigd Koninkrijk op een school of universiteit en zou graag willen weten of we uw kwalificatie kunnen accepteren kunt u terecht op onze basiscursussen pagina.

Engels taal toelatingseisen

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u ons laten zien dat uw taalvaardigheden sterk genoeg zijn voor intensieve academische studie. Voor deze cursus hebben we normaal gesproken een van de volgende benodigdheden:

 • IELTS 6,5 met een minimum van 5,5 in elke vaardigheid.
 • Een gelijkwaardige Engels taal kwalificatie.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 9 andere vakken van Nottingham Trent University - Nottingham Law School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
6,500 GBP
Full-time en 3,250 deeltijd voor thuis- / EU-studenten - 12.900 GBP voltijd en 6,450 deeltijd voor internationale studenten