Llm in financieel en handelsrecht

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Llm in financieel en handelsrecht

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

De LLM Financiële en Commerciële wetgeving is beschikbaar voor studenten van zowel juridische als niet-juridische achtergrond. Onze studenten zijn meestal wettelijke afgestudeerden, business graduates, juridische professionals en mensen die in commerciële gebieden werken, zowel nationaal als internationaal. Binnen de financiën en handel is de wet een snel veranderend en steeds complexer gebied.

Deze postdoctorale cursus biedt studenten analytische en reflecterende vaardigheden en expertise in financieel en handelsrecht. Het biedt een leerervaring die studenten in staat stelt hun academische vaardigheden te ontwikkelen en hun prestaties in werkgelegenheid te verbeteren en hun carrièremogelijkheden verder te ontwikkelen. Het biedt de succesvolle kandidaat een erkende postdoctorale kwalificatie in financieel en handelsrecht.

94% van de wetstudenten zei dat ze over het algemeen tevreden waren met hun opleiding.

Verplichte modules

  • Proefschrift
  • Geavanceerde rechtssystemen
  • Internationaal Bedrijfs- en Handelsrecht
  • Bank- en Financiële Dienstverordening

Leeromgeving en beoordeling

Leren en leren is voornamelijk door wekelijkse synchrone en asynchrone online workshops. De leerethos is gebaseerd op het bereik en de ervaring van onze diverse studentencohort. Onze uitgebreide e-wet bibliotheek faciliteit biedt toegang tot veel juridische en academische bronnen van binnen en buiten de jurisdictie.

Modules worden beoordeeld door coursework die bestaat uit een 1000-woorden essay plan dat voedt in een 3000-essay essay. Deze methode van beoordeling is zeer populair bij studenten, aangezien het nuttige feedback geeft voor hun definitieve inzendingen.

De cursus wordt ondersteund door de universiteit's internetgebaseerde Blackboard-faciliteit met ICT een integraal onderdeel van het programma. De universiteit onderschrijft uitgebreide elektronische juridische databanken en tijdschriften, terwijl alle studenten geregistreerde gebruikers van het UCLan-netwerk zijn met een toegewijde netwerkruimte die op afstand toegankelijk is.

Toelatingseisen

Een bachelor diploma met Honours op de tweede klasse of hoger of een professionele kwalificatie die geacht wordt als een equivalente graad.

Andere kwalificaties of specifieke opleidingen en / of ervaringen kunnen ook worden overwogen indien de aanvrager zijn / haar geschiktheid voor de cursus kan aantonen en waar nodig bewijs levert.

Waar Engels niet de eerste taal van de aanvragers is dan een score van 6,5 op IELTS (zonder individuele component onder 6,0) of gelijkwaardig.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
6,300 GBP
- Voltijd, per jaar (UK / EU)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Lancashire, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates