Llm in de wereldwijde antitrustwetgeving en -economie: online

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Antitrustwetgeving heeft direct gevolgen voor de globalisering van bedrijven en de complexiteit van de internationale economie. Antitrust advocaten moeten zich bezighouden met snel veranderende regelgeving en globale problemen. De LLM in Global Antitrust Law & Economics biedt studenten een geavanceerd begrip van de wetten die het proces van bedrijfsconcurrentie regelen en de economische analyse die relevant is voor het begrijpen van moderne antitrustconsulatie.

Met de toenemende vraag in de VS en in het buitenland voor antitrust advocaten die fusies en overnames op nationaal en internationaal niveau kunnen faciliteren en beheren, de naleving van de economische wetten van buitenlandse overheden bepalen en de inspanningen van advocatenkantoren en bedrijven ondersteunen, is de LLM van Scalia Law ontworpen die vraag tegemoet te komen.

De LLM in het Global Antitrust Law and Economics programma accepteert studenten voor zowel herfst als voorjaar begint en wordt over vier termijnen afgeleverd. Onder leiding van vakdeskundigen en toonaangevende antitrustkundigen, wordt de LLM volledig online aangeboden om een ​​hoogwaardige leerervaring te bieden in een flexibel formaat voor de drukke professionals van vandaag.

De online LLM volgt 30 beste praktijken van afstandsonderwijs en kwaliteitszaken, waardoor de studenten actief deelnemen en samenwerken met hun collega's en professoren om de hoogst mogelijke leerresultaten te behalen.

Het online formaat

Scalia Law biedt zijn lessen asynchroon toe, zodat studenten cursussen kunnen afronden en soms deelnemen aan hun schema, ongeacht hun professionele verplichtingen of tijdzones.

Interactiviteit wordt bereikt door middel van wekelijkse evaluaties, groeps- en individuele opdrachten, discussieborden en virtuele kantooruren met professoren.

Waarde toevoegen aan uw LLM-graad

Het online LLM programma zal de drukke professional van vandaag bieden met speciale praktische inzichten en ervaringen van ervaren advocaten die in zowel de Verenigde Staten als over de hele wereld werken op enkele van de meest prominente en belangrijke zaken in het antitrustveld. De programma faculteit zal ook 'tips' geven die zijn afkomstig van jarenlange academische onderzoeks- en praktijkervaring.

Diploma-eisen

Om een ​​LLM in de Global Antitrust Law te verdienen, moeten de studenten 24 (US Law School graduate) of 26 (Niet-Amerikaanse Law School graduate) credituren van cursussen voltooien. Deze uren bestaan ​​uit verplichte vakken, beperkte keuzevakken, en een scriptie, een seminar of een cursus om aan de LLM schrijfvereiste te voldoen.

Studenten die de JD-graad hebben afgerond aan een Amerikaanse wetenschool, krijgen een afziening van de introductie van de Verenigde Staten recht, 2 creditcursussen. Daarom moeten studenten die een JD van een Verenigde Staten Law School hebben ontvangen 24 credituren voltooien om de LLM-graad te ontvangen. Studenten die hun JD niet hebben ontvangen op een Amerikaanse wetenschool, moeten de 2 credit vereiste Inleiding tot de Amerikaanse rechtsopleiding voltooien en daarom 26 credituren voltooien om de LLM-graad te behalen.

Studenten kunnen deeltijd aan het LLM-programma deelnemen.

Alle studenten moeten binnen drie jaar na afloop van de opleiding de diploma vereisten afronden en in elk semester minstens twee cursussen ingevuld worden, tenzij een afwijzing of verlof tot afwezigheid is verleend. Om in het LLM-programma te blijven, moeten de leerlingen aan het einde van elk lente semester een cumulatief cijferpunt van tenminste 2,33 op een 4,33 schaal presenteren.

De kredieten die de LLM in Global Antitrust Law & Economics vormen, zijn niet bedoeld om studenten die geen afgestudeerden zijn van een Amerikaanse rechtsschool op te zetten of te kwalificeren om in de Verenigde Staten te oefenen of te kwalificeren om een ​​baronderzoek te doen in de Verenigde Staten.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Over de school

The Antonin Scalia Law School is located just a few miles from downtown Washington, D.C., the nexus for the creation of the world's most important legislation and jurisprudence.

The Antonin Scalia Law School is located just a few miles from downtown Washington, D.C., the nexus for the creation of the world's most important legislation and jurisprudence. Lees Minder