LLM door cursussen en onderzoek verslag (LLM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het LLM programma is geschikt voor juristen en juridische professionals die geïnteresseerd zijn in het onderzoek en het schrijven en die hebben de tijd en de mogelijkheid om vrij uitgebreid juridisch onderzoek in een vergevorderd academisch niveau te ondernemen. Vanwege het veeleisende karakter van de onderzoekscomponent, wordt de toegang tot het programma beperkt tot de kandidaten met een uitstekende academische record in de LLB. Echter, er zijn alternatieve ingang routes voor aanvragers die in staat zijn om hun geschiktheid aan te tonen voor het programma.

De cursussen component bestaat uit vier gangen, die kunnen worden genomen in een gespecialiseerd gebied of in de algemene gebied. Het onderdeel onderzoek bestaat uit een presentielijst cursus in onderzoeksmethodologie, twee onderzoek essays van 5 000 woorden per stuk en een Research Report van 10 000 woorden.

Voordelen van het programma:

De LLM door Coursework is een uitstekende manier om kennis op te bouwen in een bepaald gebied van de wet, waardoor het verbeteren van iemands verhandelbaarheid als een jurist. Door slijpen hun vaardigheden onderzoek en het schrijven, de LLM geeft de advocaten van de tools die ze nodig hebben om hun juridische kennis te verdiepen tijdens hun loopbaan. Deze vaardigheden hen in staat stellen om bij te dragen aan de groei van kennis in de juridische gemeenschap en hun reputatie op te bouwen als experts op bepaalde gebieden van de wettelijke rente.

Curriculum Outline:

De combinatie van vakken die de LLM door cursussen en Research Report afhankelijk van het gekozen gebied. De programma's worden aangeboden in de volgende gebieden:

Algemeen Dit is de meest flexibele velden, waardoor studenten vier vakken kiezen uit een van de andere gebieden.

Commercial & Business Law Catering aan de zakelijke advocaat die gespecialiseerde kennis in een sterk concurrerende omgeving van de wet vereist, dit gebied kunnen studenten vier vakken uit een scala van commerciële onderwerpen kiezen.

Ondernemingsrecht Deze zeer populaire gebied is gericht op commerciële advocaten die zich willen richten op het vennootschapsrecht in het bijzonder.

milieurecht Deze snel groeiende en spannende gebied biedt advocaten de mogelijkheid zich te specialiseren in het milieurecht en duurzame ontwikkeling.

Human Rights Advocacy & Litigation Rechten van de mens en van openbaar belang geschillen is in de voorhoede van de juridische ontwikkeling wereldwijd. Dit veld geeft de advocaten van de praktische als de theoretische kennis die nodig is om te oefenen in deze levendige buurt in de wet.

Informatie & Communicatie Law Dit veld biedt cutting-edge expertise om advocaten geïnteresseerd in de enorme technologische vooruitgang van de afgelopen twee decennia.

Volkenrecht Dit veld geeft advocaten een uitstekend inzicht in het internationaal publiekrecht en de grote gevolgen voor onze geglobaliseerde wereld.

Internationaal Economisch Recht (voorheen International Law & Economics) Dit veld bereidt advocaten voor een mooie carrière in de internationale handel door de verdieping van hun kennis van het recht en de economie van de wereldwijde commerciële relaties.

Let op: Studenten die niet hebben afgerond Economie aan derdejaars bachelor niveau moet de Mandela Instituut cursus Economics for Law voltooien in aanvulling op de voorgeschreven cursussen voor dit gebied.

Arbeidsrecht Het dynamische karakter van de arbeidsmarkt en de regelgeving presenteert een voortdurende uitdaging voor de jurist. Dit veld biedt advocaten met up-to-the-minute kennis van de Belgische arbeidsrecht en geeft hen de tools die ze nodig hebben om te gaan met toekomstige juridische ontwikkeling op dit gebied.

Pensioenen Law Dit veld antwoorden op een behoefte uit de praktijk voor gespecialiseerde leren in een gebied van het recht dat heeft gezien een enorme groei in het laatste decennium.

Fiscaal Recht Dit veld bouwt voort op de uitstekende reputatie van het Hoger Diploma van de School in Tax Law, waarin het effectief vervangt.

Sluitingsdata:

  • 31 augustus 2015 (Internationale studenten)
  • 30 september 2015 (Zuid-Afrikaanse studenten)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Wits is strategically located in Johannesburg, a world class city, with countless opportunities for students and staff to engage with and present solutions that will contribute to our country's knowle ... Lees meer

Wits is strategically located in Johannesburg, a world class city, with countless opportunities for students and staff to engage with and present solutions that will contribute to our country's knowledge-base and build our future. With its more than 130 000 graduates in its 91-year history, Wits has made and will continue to make its mark nationally and internationally. Lees Minder