Lees de Officiële Beschrijving

LLM (Master of Laws)

Duur: één kalenderjaar (voltijd) Twee, drie of vier jaar (alleen deeltijd, overdag) We raden part-time studenten aan tussen twee en een halve dag en drie dagen per week vrij te blijven om hun cursus te volgen van studie.

Minimum toelatingsvereisten : Minimaal hoger tweede klas honours diploma (of gelijkwaardig) in de wet

Aanvang van het programma: alleen in september

De LLM (Master in Laws) biedt studenten de mogelijkheid om hun eigen programmastructuur te creëren, cursussen te kiezen uit een breed scala aan onderwerpen en perspectieven, waaronder vergelijkend regionaal recht, handelsrecht, recht en ontwikkeling, handelsrecht (waaronder bank-, auteursrecht- en octrooirecht) , mensenrechten, milieurecht, islamitische wetgeving, geschillenbeslechting en internationaal recht.

Het LLM programma is een enkel onderwerp wet-programma dat kan worden overgenomen voor een periode van een jaar (voltijd), of part-time over een periode van twee, drie of vier jaar. Elke student moet lesmodules volgen die gelijk zijn aan vier volledige blokken. Het proefschrift zal een extra twee volledige eenheden waard zijn en het LLM-programma voltooien.

Met toestemming van de LLM tutor, zullen de studenten recht op een aanvullend onderwerp of het equivalent van vergelijkbare Master module bij SOAS waaronder geschikte taalmodule te selecteren. Een aanvullend onderwerp kan worden gekozen ter vervanging van ofwel een volledige of een halve-onderwerp.

Examens voor alle onderwezen modules zal worden gehouden in mei / juni van elk jaar en het proefschrift zal verschuldigd voor de indiening zijn in september van het laatste jaar van registratie. De beoordeling van elke module kan afhankelijk van de mate waarin de onderzoekscomponent van elke module moet worden benadrukt.

De verwachting is dat alle studenten zullen afstuderen met een LLM in de wet. Het is echter mogelijk voor studenten die afstuderen met een 'specialist' mate te doen door middel van te kiezen voor drie of meer modules te nemen van het betreffende onderwerp groeperingen hieronder. In elk geval moet de student een proefschrift ondernemen in dat onderwerp groepering.

Structuur

Studenten moeten modules voor een totale waarde van 180, bestaande uit een proefschrift (60 studiepunten) en 120 studiepunten van gedoseerde modules. Gedoseerde modules zijn 15 of 30 credits waard.

Studenten die willen afstuderen met een LLM (Master of Laws) zijn verplicht om ten minste 90 studiepunten te behalen aan de School of Law (General Law Postacademed Taught Module List), en een laatste 30 units die ofwel kunnen worden gevolgd binnen de School of Law of van de Optie Lijst Postuniversum Module Open met de toestemming van het LLM Programma Convenor. Het proefschriftonderwerp zal verbonden zijn met een van de onderwezen LLM-modules die zijn bestudeerd.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 10 andere vakken van SOAS University of London »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
1 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
14,585 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Sept. 1, 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Sept. 1, 2019