De LL.B graad is een driejarige undergraduate opleiding in de studie van het Ierse recht. De cursus is een Level 8 graden die is goedgekeurd door de edelachtbare Society of the King's Inns voor degenen die wensen om verdere studies en een carrière als advocaat te streven. Het is ook goedgekeurd door de Law Society of Ireland voor degenen die wensen om verdere studies en een carrière als advocaat te streven.

Deze wet mate zal van belang zijn voor degenen die hebben een sterk gevoel van rechtvaardigheid, die een vragende geest te bezitten en te genieten van het identificeren en toepassen van oplossingen voor problemen. De LL.B mate bij Independent College Dublin profiteert van de goedkeuring en de sterke steun van de Bristol Law School van de University of the West of England, Bristol een van de toonaangevende wet scholen in het Verenigd Koninkrijk. De cursus wordt geleverd door een team van enthousiaste en ervaren docenten. Bovendien is de aard van de klassengrootte stimuleert een interactieve en discursieve benadering van de studie van het recht.

Inhoud /

De graad wordt geleverd in drie jaar op een full-time en 's avonds basis. Typisch, zullen de studenten worden verplicht om vier modules per jaar te voltooien over twee 12 weken onderwijs semesters.

Toelatingseisen

Het college stelt ook minimale toelatingseisen voor al haar opleidingen om ervoor te zorgen dat de studenten de nodige academische kracht om het programma met succes te voltooien. De minimale toelatingseisen voor alle initiële opleidingen bij het College worden hieronder uiteengezet: Minimum Toelatingseisen: Om te worden toegelaten tot de opleiding moet de student hebben verkregen 300 Leaving Certificate punten. Voor verdere details over de toelating kunt u contact opnemen met het College Admissions Office.

Kandidaten met andere kwalificaties of ervaring: Wij zijn blij met toepassingen van degenen die niet over de toelatingseisen die hier geschetst. De universiteit zal verzoeken op basis van het bewijs van persoonlijke, professionele en educatieve ervaring beschouwen die een aanvrager in staat is om aan de eisen van een graad te voldoen aan te geven. We willen dergelijke aanvragers elke kans om te laten zien dat ze de motivatie en het vermogen om te slagen in hun gekozen programma van de studie geven

Startdatum

September 2015

Vergoedingen

Full Time: EU-studenten: € 4750 per jaar (Betaling plan opties beschikbaar)

Aanslag

Elke module wordt beoordeeld door middel van een drie uur gesloten boek examen aan het einde van het academiejaar dwz mei. Herkansing mogelijkheden zijn beschikbaar in augustus. Het eindexamen is goed voor het algemeen 75% van het totaal aantal punten. Typisch, de resterende 25% van de beschikbare cijfers is beschikbaar voor de succesvolle afronding van schriftelijke cursussen die bereid is het hele academiejaar.

Carrièremogelijkheden

Veel afgestudeerden van de LLB hun loopbaan als ofwel advocaten of advocaten. De graad wordt goedgekeurd door de beroepsorganisaties van beide.

Advocaat. Afgestudeerden van de LLB-programma zijn gekwalificeerd om het eindexamen - Eerste Deel (FE1). Afgestudeerden van de LLB zal hebben afgerond modules in alle acht toelatingsexamens: Staatsrecht, Strafrecht, onrechtmatige daad, Land wet, wet van Equity & Trusts, contractenrecht, vennootschapsrecht en Europees recht.

Barrister. Afgestudeerden van de LLB zijn goedgekeurd om de toelatingsexamens aan de Barrister-at-Law opleiding zitten aan de Eervolle Society van de King's Inns. Om zo geaccrediteerde afgestudeerden moeten de volgende core modules te voltooien als onderdeel van de graad: Land, vennootschapsrecht, wet van Equity & Trusts, de EU-wetgeving, jurisprudentie en Bestuursrecht.

Afgestudeerden van de LL.B in de Ierse wet kan ook streven naar een opleiding als advocaat in Engeland en Wales. Geaccrediteerde houders diploma rechten hebben recht toe te passen en zitten de Legal Practice Course (LPC) in het Verenigd Koninkrijk. Anders kan de leerlingen moeten de Graduate Diploma in de Rechten (GDL) nemen voorafgaand aan de aanvraag van de toegang tot de LPC. Normaal gesproken zal de afgestudeerden van de Ierse LL.B moeten registreren en vervolgens vrijstellingen aanvragen bij de Law Society of England en Wales op basis van de afzonderlijke modules ingevuld als onderdeel van de LL.B in aanmerking te komen voor de LPC zitten.

Terwijl elke toepassing afzonderlijk wordt beoordeeld, zijn voorbij afgestudeerden van de Ierse LL.B bij Independent College Dublin is ontheffingen verleend in op twee na alle onderwerpen uit de GDL - Bestuursrecht en Engels Wet van het Land. Voltooiing van deze twee GDL onderwerpen kunnen dan recht afgestudeerden aan de LPC nemen. Elke student geïnteresseerd zijn in het nastreven van deze route richting kwalificatie moet eerst overleggen met de Regulation Authority Solicitor (SRA).

Andere Carrière

Een graad in de rechten biedt een afgestudeerde met een unieke set van overdraagbare vaardigheden. In het bijzonder, afgestudeerden van het programma te ontwikkelen uitstekende vaardigheden van schriftelijke en mondelinge communicatie, evenals vaardigheden van kritische analyse en debat. Afgestudeerden van het programma zijn carrière voortgezet in de bancaire sector, de financiële dienstverlening, de ambtenarij, enzovoort.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van Independent College Dublin »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
4,750 EUR
per jaar (EU)
Op locaties
Op datum