De LL.B graad in de rechten met Accounting is een 4 jaar opleiding combineren van de twee disciplines van het recht en de boekhouding. De mate de studie van de van een graad core modules en die noodzakelijk zijn voor de studie van de boekhouding betrekken. De cursus geeft een uitstekende training voor de juridische en zakelijke professional.

De mate bij Independent College Dublin profiteert van de goedkeuring en de sterke steun van de Bristol Law School van de University of the West of England, Bristol een van de toonaangevende wet scholen in het Verenigd Koninkrijk. De cursus wordt geleverd door een team van enthousiaste en ervaren docenten. Bovendien is de aard van de klassengrootte stimuleert een interactieve en discursieve benadering van de studie van het recht.

Inhoud /

De graad wordt geleverd in vier jaar op een full-time en 's avonds basis. Typisch, zullen de studenten worden verplicht om vier modules per jaar te voltooien over twee 12 weken onderwijs semesters.

Toelatingseisen

Het college stelt ook minimale toelatingseisen voor al haar opleidingen om ervoor te zorgen dat de studenten de nodige academische kracht om het programma met succes te voltooien. De minimale toelatingseisen voor alle initiële opleidingen bij het College worden hieronder uiteengezet: Minimum Toelatingseisen: Om te worden toegelaten tot de opleiding moet de student hebben verkregen 300 Leaving Certificate punten. Voor verdere details over de toelating kunt u contact opnemen met het College Admissions Office.

Kandidaten met andere kwalificaties of ervaring: Wij zijn blij met toepassingen van degenen die niet over de toelatingseisen die hier geschetst. De universiteit zal verzoeken op basis van het bewijs van persoonlijke, professionele en educatieve ervaring beschouwen die een aanvrager in staat is om aan de eisen van een graad te voldoen aan te geven. We willen dergelijke aanvragers elke kans om te laten zien dat ze de motivatie en het vermogen om te slagen in hun gekozen programma van de studie geven

Startdatum

September 2015

Vergoedingen

Full Time: EU-studenten: € 4750 per jaar (Betaling plan opties beschikbaar)

Aanslag

Elke module wordt beoordeeld door middel van een drie uur gesloten boek examen aan het einde van het academiejaar dwz mei. Herkansing mogelijkheden zijn beschikbaar in augustus. Het eindexamen is goed voor het algemeen 75% van het totaal aantal punten. Typisch, de resterende 25% van de beschikbare cijfers is beschikbaar voor de succesvolle afronding van schriftelijke cursussen die bereid is het hele academiejaar.

Toekennende instantie

De Universiteit van de West of England, Bristol.

Carrièremogelijkheden

De opleiding zal studenten met een flexibel kwalificatie die kan hen in staat stellen om een ​​carrière in zowel de juridische of zakelijke velden na te streven bieden. Afgestudeerden van de programma's zullen worden voorzien van de kerncompetenties en boekhoudkundige studeren op professioneel niveau of dat nu als een accountant of jurist.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van Independent College Dublin »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
4,750 EUR
EU (full-time)
Op locaties
Op datum