LLB (Hons) Universiteit van Londen internationale programma's

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De University of London is echt een van de grote universiteiten van de wereld. Een federatie van 18 wereldklasse Hogescholen en 10 gespecialiseerde instituten, zijn reputatie voor hoge academische standaarden is gebouwd op de uitstekende onderwijs en onderzoek van de hogescholen sinds 1836. University of London graden worden internationaal erkend door overheden, universiteiten, werkgevers en beroepsorganisaties als zijnde van de hoogste academische kwaliteit.

Sinds 1858 hebben de Universiteit van Londen graden toegankelijk voor studenten geweest over de hele wereld door middel van de Universiteit van Londen Internationale Programma's, de langste staande flexibel en afstandsonderwijs programma's in de wereld. In de loop der jaren hebben vele bijzondere mensen die hebben gestudeerd aan de Universiteit van Londen Internationale Programma's onze wereld gevormd. Oud-studenten zijn onder andere zeven Nobelprijswinnaars, de leiders van de landen van het Gemenebest, ministers, beroemde auteurs, academici, rechters en zakelijke leiders. Vandaag de dag, de Universiteit van Londen Internationale Programma's is echt een internationaal karakter met meer dan 52.000 studenten in meer dan 190 landen.

Academische richting voor alle cursussen aangeboden door de Universiteit van London International programma's wordt geleverd door Colleges van de Universiteit. Academici op deze Colleges ontwikkelen de syllabi, de voorbereiding van de studie materialen, en zijn verantwoordelijk voor de beoordeling van studenten. Dit betekent dat studenten profiteren van de academische discipline en de leading-edge onderzoek uitgevoerd door de Colleges. Het zorgt er ook voor dat de standaard van de award aan internationale programma's studenten wordt gehandhaafd op hetzelfde niveau als de standaard van de uitspraak heeft gedaan aan studenten die studeren aan een van de colleges van de Universiteit.

In het geval van de undergraduate wetten programma, is de academische richting verzorgd door zes University of London Hogescholen met Law Schools of afdelingen, gezamenlijk bekend als de Wetten Consortium. De zes Colleges zijn: Birkbeck, King's College London, London School of Economics en Political Science (LSE), Queen Mary, de School van Oosterse en Afrikaanse Studies (SOAS), en de UCL (University College London).

Na succesvolle afronding van hun studie, krijgen studenten een universiteit van Londen graad of diploma. Hoewel de normen van deze awards worden gehandhaafd op hetzelfde niveau als de normen van awards aan studenten die studeren aan een van de colleges van de Universiteit van Londen, de prijzen zijn verschillend van graden of andere kwalificaties die door deze Colleges. Het certificaat dat de studenten na het afstuderen zal worden bepaald dat de student is ingeschreven bij de Universiteit van Londen en bekroond met een universiteit van Londen graad of diploma. Het zal ook dat onderzoeken werden uitgevoerd door de University of London Law Schools.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since 1991, Brickfields Asia College (BAC) has established itself as the Fastest & Smartest Way to UK Law & Business degrees. Having sent more than 6500 law graduates into practice, the colleg ... Lees meer

Since 1991, Brickfields Asia College (BAC) has established itself as the Fastest & Smartest Way to UK Law & Business degrees. Having sent more than 6500 law graduates into practice, the college has established an excellent reputation as a provider of quality education. Its graduates are highly sought after by local and international firms in both the public and private sectors and we are a household name in Malaysia, why, because we only offer UK qualifications, but in Malaysia! Lees Minder
Shah Alam , Kuala Lumpur , Petaling Jaya + 2 Meer Minder