BAC biedt de zeer populaire Britse Transfer Degree Programme (wet) waar studenten krijgen de mogelijkheid om te voltooien een 1 + 2 (1 jaar bij BAC en 2 jaar bij een partner Britse universiteit) of 2 + 1 (2 jaar bij BAC en 1 jaar bij een partner Britse University), afhankelijk van hun voorkeur en sturen in de regio van 600 tot 700 studenten per jaar naar hun laatste jaar af te ronden in het Verenigd Koninkrijk. Weinig of geen andere instellingen bieden studenten de keuze om toegang te krijgen tot een dergelijk groot aantal universiteiten om hun laatste jaar en het beste van alle studenten krijgen een erkende Britse kwalificatie graad na te streven.

Na succesvolle afronding van het programma zullen de studenten een internationaal erkende LLB (Hons) diploma van hun gekozen Britse partner universiteit worden toegekend. Studenten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan graden aangeboden door een reeks van top notch universiteiten, zoals de universiteiten van Reading, Cardiff, Aberystwyth, Northumbria, Liverpool, Sheffield, Hull en Hertfordshire.

BAC's UK Transfer Degree Programme (Law) is volledig geaccrediteerd door de Maleisische Kwalificaties Agency (MQA) en het Joint Stage Board UK Academic (JASB). Studenten die afstuderen met een diploma van een partneruniversiteit zal daarom worden toegekend UK kwalificatie-status, waardoor ze in aanmerking komen voor de Bar Professional Training Course (BPTC). Individuen van plan om de praktijk de wet met dit diploma kan dus beginnen aan ofwel de BPTC in het Verenigd Koninkrijk of het Certificate in Legal Practice (CLP) in Maleisië (als een Maleisische of Maleisische Resident) of de equivalente certificering in hun eigen land.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 1 andere vakken van Brickfields Asia College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
8,900 USD
Concurrerende collegegeld (beurzen)