LL.M in het Amerikaanse Indian & inheems wet

Algemeen

Beschrijving van opleiding

LL.M in het Amerikaanse Indian & Indigenous Law

De LL.M in de Indiase wet programma is flexibel. In overleg met de faculteit, kunnen studenten een vakgebied passen niet alleen de Indiase wetgeving in het algemeen, maar om specifieke sub-specialiteiten die ze willen ontwikkelen. Het programma is beschikbaar als ofwel een academische track (met nadruk op het werk natuurlijk) of een onderzoekstraject. Beide tracks vereisen het succesvol voltooien van een minimum van 24 credit-uren van de Indiase wet curriculum.

Studenten worden aangemoedigd om een ​​voorlopige keuze van welk spoor zij wilt nastreven wanneer ze het programma te maken. Dat voorlopige keuze, echter, is niet bindend voor de student. De faculteit streeft naar individueel werken met elke student aan bepaalde academische behoeften te voldoen.

Tracks

Academische Track
Een student die het academische circuit kiest kan de LLM voltooien - AAIL met 24 uur van cursussen alleen, zonder een scriptie. Academische spoor studenten kunnen full-of part-time te schrijven, en moeten de eisen te voltooien in drie jaar.

Research Track
Het onderzoekstraject is een 24 credit uur durend programma met een minimum van 3 credit-uren van de scriptie. Studenten op het onderzoekstraject kan ervoor kiezen om overal doen van 3 tot 12 credit-uren van de scriptie, met de resterende uren van het werk natuurlijk. Onderzoek spoor studenten kan voltijds of in deeltijd inschrijven en het programma moet binnen 5 jaar af te ronden.

Het programma begint op de campus medio augustus van elk jaar, voor de val semester, en begin januari voor het tweede semester. Alle studenten zijn verplicht deel aan een meerdaagse 'Foundations of Legal Studies "oriëntatie voor de eerste lesdag.

Laatst bijgewerkt op nov 2014

Over de school

The University of Tulsa College of Law, a private institution with a total enrollment of less than 400, offers legal education opportunities to JD, LLM, joint degree, and certificate candidates for le ... Lees meer

The University of Tulsa College of Law, a private institution with a total enrollment of less than 400, offers legal education opportunities to JD, LLM, joint degree, and certificate candidates for leadership and academic excellence. Lees Minder