Licentiaat in de rechten van de economie en het bedrijfsleven (LLM) - remote

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

 • Studies Duur (jaar): 2 jaar
 • Studie titel: Graduate Diploma in de Rechten van Economie en Bedrijfskunde
 • Titel Studies Level: Master (2e Cycle Studies)
 • Voertaal: Grieks
 • Wijze van Studies: voltijds of deeltijds
 • Minimum European Credits (ECTS): 120

programma beschrijving

Specifieke doelstelling van het Graduate Programme "Wet van Economy and Business" is de specificiteit van bijzondere scholen afgestudeerden in moderne advocatenkantoren en handel op Europees en internationaal niveau, met het oog op de voltooiing van de Postgraduate Studies Program met een proefschrift over eigentijdse onderwerpen.

Admissions criteria

Toelating Criteria van het programma zijn als volgt:

 1. Ingevulde en aanvraagformulier getekend voor deelname aan de PSP.
 2. Gedetailleerde CV.
 3. licentie kopie.
 4. Certificaat van de studie, met transcript van de undergraduate cursussen, waarbij de mate van diploma vermeld.
 5. Exemplaren van publicaties in wetenschappelijke tijdschriften, kopieën van gepubliceerde werk enz., Indien beschikbaar.
 6. Twee letters.
 7. Fotokopie van de identiteitskaart.
 8. Twee recente foto's, die de naam van de kandidaat te dragen.

Aspirant-studenten en studenten kan het nodig zijn om te worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. De interviews worden gedaan via Skype of soortgelijke VoIP programma.

Carrièremogelijkheden

N / A

Toegang tot verdere studies

Afgestudeerden van het programma kan worden toegelaten tot de derde-cyclus studies (Doctoral Studies).

taxatie

Tijdens de studies, moet de student bij elke sessie vier schriftelijke opdrachten, beoordeeld door de docent voor te bereiden. Het geschreven werk is verplicht voor alle studenten en moeten op vooraf bepaalde data in Study Programma & geschreven werk vermeld via het platform worden ingediend. De student heeft het recht een schriftelijke werk niet om te produceren. Hoe dan ook, om aan de uiteindelijke examens de som van de scores van de drie schriftelijke opdrachten zijn 20 of hoger.

Anders (niet-opstellen van drie werken en / of niet-concentratie 20 eenheden), de student / de student heeft recht op hetzelfde onderwerp volgend jaar te herhalen, maar met dezelfde educatieve en economische verplichtingen. De gemiddelde GI scores (somscore ingediend GI / 4) neemt deel aan het eindcijfer configuratie voor VTE met 30%, niet alleen geactiveerd bij het passeren van de laatste / herhalen examens.

Op basis van de waardering van de cursus wordt berekend op het gemiddelde cijfer van het semester (GPA) van een student, alsmede het totale gemiddelde (CPA).

Exameneisen

De student moet 120 ECTS en alle programma-eisen te voldoen.

leerresultaten

Na voltooiing van de postgraduate opleiding en de succesvolle selectie test om de thesis, de afgestudeerde verkrijgt bijkomende leveringen en voordelen. in het bijzonder:

 1. Consolideert en breidt zijn kennis en wetenschappelijke horizon in het onderwerp van het ondernemingsrecht en internationale handel.
 2. Verwerft het vermogen om nieuwe innovatieve praktijken op betrouwbare en efficiënte behandeling te ontwikkelen.
 3. Verbetert de mogelijkheid om zijn professionele ervaring te combineren met de nieuwe wetenschappelijke gegevens over de moderne onderwerpen.
 4. Betrouwbare en efficiënte aanpak complexe en omstreden gevallen en geeft aanvaardbare oplossingen.
 5. Verhoging van het analytisch vermogen en brengt een nieuw model van denken, discriminatie, de behandeling en de beoordeling katalysator bij het effectief aanpakken van de problemen die moeten worden opgelost.
 6. Vermenigvuldigt zowel de bestuurlijke aanpak en de mogelijkheden voor het verwerken van individuele gevallen en ook de communicatie potentieel van afgestudeerden met handelaren in professionele omgeving.
 7. Versterkt de mogelijkheden en de flexibiliteit van de afgestudeerden vaardigheden met het oog op de hoge eisen van een concurrerende markt op nationaal, Europees en internationaal niveau te voldoen

Financiële steun -Ypotrofies

De universiteit biedt beurzen en financiële steun aan full-time studenten undergraduate (30 ECTS / kwartaal), in de vorm van academische prestaties beurzen, financiële situatie, sportbeurzen en werk-opleidingen op de campus.

Laatst bijgewerkt op Oktober 2017

Over de school

UNIC in een oogopslagDe University of Nicosia (kortweg UNIC) is de plaats waar je je toekomst kunt opbouwen. Wij zijn de grootste private universiteit van Cyprus, met meer dan 12.000 studenten uit mee... Lees meer