LSAT-testvoorbereidingscursus

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Bereid je je voor op de Law School Admission Test (LSAT)?

Meld u aan voor een gratis diagnostische test om uw sterke en zwakke punten te bepalen.

Scoor je best! Praat met onze onderwijs- en loopbaanadviseurs voor meer informatie over onze online examenvoorbereidingscursussen, toelating tot de universiteit en loopbaanadvies.

Alle voorbereidingscursussen voor toetsen zijn inclusief:

  • Videolessen
  • Online studiemateriaal
  • Meerkeuzevragen stellen banken in vraag
  • Live online lessen onder leiding van topinstructeurs
  • Nep examens
  • Toegang tot mobiele apps in veel gevallen

Invoering

Grace Education is al bijna een decennium een digitaal centrum voor afstandsonderwijs voor studenten en professionals dat toelatingsadvies en toelatingsexamenvoorbereiding voor hogescholen, bedrijven en graduate schools combineert met arbeidsbemiddelingsdiensten, loopbaanbeheer en leiderschapsontwikkelingstraining om levenslang academisch te cultiveren progressie en voortdurende professionele evolutie.

Sinds de oprichting in 2012 heeft Grace Education samengewerkt met uitstekende LSAT-instructeurs om digitale, een-op-een, gepersonaliseerde testvoorbereidingscursussen te ontwerpen om het vertrouwen te vergroten, teststrategieën te versterken en uw scores te verbeteren.

Scoor je best op de LSAT met Grace

Ter voorbereiding op toelating tot Amerikaanse en Europese rechtsschoolprogramma's, moeten aanvragers bepaalde kritische lezing, verbaal redeneren en analytisch denken aantonen, gemeten door de gestandaardiseerde test: LSAT.

Naast onze LSAT-testvoorbereidingscoaching, maken veel van onze studenten ook gebruik van Grace Education hogeschool-, zakelijke of afgestudeerde toelatingscoaches om te helpen met hun universitaire aanvragen en toegang te krijgen tot zeer selectieve Amerikaanse, Britse en Europese hogescholen en universiteiten.

Met een slagingspercentage van 97% sinds de oprichting in 2012, heeft Grace Education honderden aanvragers geholpen toegang te krijgen tot prestigieuze rechtenprogramma's aan Harvard, Yale, Stanford, Columbia en de University of Pennsylvania om er maar een paar te noemen.

Bovendien leiden veel van deze studenten een geweldige carrière met behulp van coaches van Grace Education Career en Leadership Institute.

Pedagogie

Grace bouwt zijn succes op met beproefde lesmethoden

De sterke en zwakke punten van een student worden bepaald door een diagnostische test. Zijn of haar leerstijl wordt ook bepaald door een leerstijltest. Na analyse worden de studenten gekoppeld aan een toetsvoorbereidingscoach met wie ze een individuele cursus op maat organiseren om hen zo goed mogelijk voor te bereiden om het beste uit zichzelf te halen op het examen.

Voorbeeldgebaseerde instructie, strategieën voor het afleggen van oefentests, testsimulaties en beoordeling vormen de kern van de lesmethoden van Grace Education .

Studenten selecteren de dag en het tijdstip van hun persoonlijke een-op-een cursussen.

Er zijn flexibele betalingsplannen beschikbaar.

Wij zijn een van de weinige bedrijven die rekening houden met de geografische kosten van levensonderhoud in onze prijzen om onze programma's en diensten toegankelijk te maken voor alle studenten, ongeacht waar ze wonen.

getuigenissen

Ik dacht dat de Grace Education LSAT-cursus geweldig was. Ik had een geweldige instructeur die wist wat ze deed en die de methodologie efficiënt kon onderwijzen. Het cursusmateriaal was geweldig omdat ze een enorme hoeveelheid vragen en oefentests opleverden die allemaal waren afgenomen van eerdere LSAT's. Door de lessen en het zelf beoordelen met behulp van het online studiemateriaal, kon ik mijn score met 18 punten verhogen vanaf de allereerste oefentest tot mijn werkelijke LSAT. Deze cursus werd mij aangeraden door een aantal vrienden en ik was zo blij dat ik naar hen luisterde. Sinds ik de cursus heb gevolgd, heb ik het aan een aantal mensen aanbevolen die zich nu voor de cursus hebben aangemeld, en ik ben er zeker van dat ze ook niet teleurgesteld zullen zijn in de cursus. ”Kimberly, VS.

Grace Education LSAT-testvoorbereidingscursus werkt. Of je nu op zoek bent naar een grote scoreverhoging of gewoon probeert die laatste paar punten te halen om je ideale score te behalen, de Grace Education cursus zal je dekken. De breedte en diepte van materialen staan centraal. De unieke organisatie van echte examenvragen, online bronnen en effectieve instructeurs zorgt er echter voor dat deze cursus echt werkt. Als je elke vraag die ooit is gepubliceerd wilt doornemen, staan ze allemaal in de materialen. Maar als je schoolwerk en deze cursus in balans moet houden, maken de lessen en huiswerkmaterialen van Grace Education alle tijd die je besteedt het meest effectief. Het beste is dat Grace Education 's benadering van ALLE vragen consistent is, dus als u zich richt op één vraagtype dat u in de war brengt, neemt uw vaardigheid in alle vraagtypen toe. Ik heb verhalen gehoord van instructeurs bij andere testvoorbereidingsbedrijven die “de test samen met de studenten leren” (de gruwel!), Maar de instructeurs van Grace Education zijn niet alleen van de bovenste plank, maar ze hebben een intensieve training gevolgd en hebben toegang tot uitgebreide, doorlopende leermiddelen. ”Sunil, VS.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run.

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run. Lees Minder