LPC Online - Parttime

Algemeen

Beschrijving van opleiding

LPC Online - Parttime

De parttime LPC Online-cursus ondersteunt diegenen die een diploma rechten of GDL hebben en een opleiding tot advocaat willen volgen via onze ondersteunde online leeroptie.

 • Breng je studie in evenwicht met andere verplichtingen met onze online cursus van 22 maanden (enige aanwezigheid vereist)
 • Pas uw cursus aan op uw specialistische interessegebieden via een ruime keuze aan keuzevakken
 • Kwalificeer met een LPC en een Master's Award (LLM) zonder extra kosten

95% van onze fulltime LPC-afgestudeerden in het VK 2017/18 heeft binnen vijftien maanden na het succesvol afronden van deze cursus werk of verdere studie veiliggesteld, op basis van Graduate Outcomes-gegevens.

Cursus benodigd heden

Om in aanmerking te komen om deel te nemen aan onze LPC, moet u voldoen aan de vereisten voor het starten van een cursus voor juridische oefeningen (LPC) zoals uiteengezet door de Solicitors Regulation Authority (SRA) - zie hieronder. Niet-naleving van deze deelnamevereisten betekent dat de universiteit geen andere mogelijkheid heeft dan uw plaats op de cursus te annuleren.

Als je een niet-EER-student bent, heb je ook een visum nodig voor de volledige duur van je cursus - zie Visumvereisten hieronder.

University of Law LPC selectiecriteria

 • Academisch profiel en prestatie, over het algemeen een minimum van een feitelijk of voorspeld tweederangs diploma rechten of GDL / CPE / MA Law *
 • Een voldoende beheersing van de Engelse taal om de cursus met succes af te ronden - zie Engelse taalvereisten hieronder
 • Eventuele speciale omstandigheden die in uw aanvraag worden onthuld

Academische of andere referenties

* Aan deze vereiste wordt voldaan door: A) De toekenning van een kwalificerende graad in de rechten. Je diploma rechten moet aan bepaalde academische normen voldoen om in aanmerking te komen. Dit omvat het hebben van voldoende slagen voor beoordelingen in de zeven grondslagen van juridische kennis - publiekrecht, verplichtingen I (contract), verplichtingen II (onrechtmatige daad), strafrecht, grondrecht, equity & trusts en recht van de Europese Unie. Verdere richtlijnen over wat een kwalificerende graad in de rechten is; of B) het behalen van een Common Professional Examination (CPE) / Graduate Diploma in Law (GDL) / MA Law en het behalen van een Graduate Diploma in Law, MA Law of vergelijkbaar, zoals CILEX.

De University of Law voldoet volledig aan de gelijkekansenwetgeving en moedigt actief diversiteit binnen de advocatuur aan. Ons toelatingsproces verloopt eerlijk en is erop gericht studenten in staat te stellen hun talenten optimaal te benutten. U wordt aangemoedigd om ons zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van eventuele speciale vereisten. Zo kunnen we bespreken hoe we aan uw wensen kunnen voldoen.

Je moet aan het begin van de cursus voldoen aan alle deelnamevereisten. Als je dit niet doet, kan dit ertoe leiden dat je niet kunt deelnemen aan de cursus. Als u denkt dat dit een probleem kan zijn (bijvoorbeeld als u te late beoordelingsresultaten heeft), neem dan zo snel mogelijk contact op met Admissions.

Toekomstige trainee solicitors

De SRA heeft onlangs over een aantal voorgestelde wijzigingen in zijn reglement geraadpleegd, waaronder het verwijderen van de vereiste dat studenten zich moeten aanmelden voor de inschrijving van studenten en hun academische opleidingsfase goedkeuren voordat ze met de LPC beginnen.

Als u een trainingscontract hebt gekregen, moet u ervoor zorgen dat de Solicitors Regulation Authority (SRA) uw "karakter en geschiktheid" heeft gecontroleerd om een ​​advocaat te zijn.

Dit kan ten minste zes maanden duren om te voltooien als u:

 • Bepaalde strafbare feiten begaan
 • Schuldig bevonden aan een academische overtreding
 • Hadden ernstige financiële problemen (zoals faillissement, individuele vrijwillige regelingen of arresten van County Court)
 • Zijn onderworpen aan ongunstige regelgevende bevindingen
 • Demonstreerd elk ander gedrag dat we niet van een advocaat verwachten (bijvoorbeeld gedrag dat oneerlijk, gewelddadig of discriminerend was)

Neem een kijkje op de SRA Suitability Test 2011 voor meer informatie en vul de geschiktheidstoepassing in als u hen over eventuele problemen wilt vertellen.

Als u niets te vertellen hebt aan de SRA, kunt u hen hiervan op de hoogte brengen wanneer u en uw werkgever hen laten weten dat uw training moet beginnen.

Mocht de beslissing van de SRA niet worden bevestigd vóór de startdatum van de LPC, dan kunt u doorgaan met de cursus, maar dit op uw eigen financiële risico. Als u zich zorgen maakt over een probleem met uw karakter en geschiktheid, neem dan contact op met de SRA.

Accreditatie van voorafgaand leren

Als u eerder een BVC of BPTC hebt bestudeerd, bent u mogelijk vrijgesteld van bepaalde elementen van de LPC. Ga voor meer informatie naar de SRA-website en neem contact op met ons Admissions-team.

Engelse taalvereisten

Als je een diploma hebt behaald buiten het Verenigd Koninkrijk en je komt niet uit een 'Engelssprekende meerderheid', geef dan een gewaarmerkt afschrift van een van de goedgekeurde Engelse taaltests.

Looptijd

22 maanden (LPC en LPC LLM of LPC MSc)

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. ... Lees meer

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. With a rich heritage and a reputation for innovation and contemporary teaching practices, we continuously focus on developing the best legal minds. Lees Minder