Leer van de toegewijde faculteit, waaronder enkele van de meest geprezen hoogwaardigheidsbekleders in de fiscaliteit, in ons online belasting LLM-gerangschikt nummer 3 online belastingwetgevingprogramma in de natie op basis van Amerikaans nieuws

Bouw de basisvaardigheden die nodig zijn om als expert in belastingwetgeving in slechts twee jaar uit te blinken. Ga verder dan tekst en theorie terwijl je leert van vooraanstaande belastingdeskundigen die weten hoe ze resultaten kunnen boeken.

Snelle feiten

  • 100% online
  • 24 totale eenheden
  • Nog maar twee jaar in beslag
  • $ 44,400 geschatte collegegeld

Programma Hoogtepunten

  • Nationaal erkende faculteit. Onze faculteit omvat enkele van de meest academisch gerespecteerde belastingprofessoren in de VS, evenals vooraanstaande fiscale beoefenaars uit Zuid-Californië.
  • Praktische fiscale planning vaardigheden. Los problemen op, onderzoek belastingwetgeving, lees aandachtig de statuten en primaire bronnen, en meer.
  • Hoog slagingspercentage. 90% van de studenten van het Graduate Tax Program vinden belastinggerelateerde posities binnen negen maanden na hun afstuderen.
  • Twee aandachtsgebieden. Kies uit Business Tax Planning en High Net Worth / Private Client.

Carrière Outlook

Met expertise in fiscaal recht, bent u voorbereid op topposities bij advocatenkantoren, Big 4-accountantskantoren en de IRS.

De online graduate-programma's van de Loyola Law School zijn goedgekeurd om in de meeste staten in de VS een diploma te behalen, maar wachten nog steeds op de volledige goedkeuring van een paar geselecteerde staten. Klik hier om te bepalen of u zich in een staat bevindt waar Loyola Law School geen graad kan verlenen

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Loyola Marymount University Online »

Laatst bijgewerkt op July 11, 2019
Deze cursus is Online
Begindatum
aug 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
44,400 USD
geschatte collegegeld.
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019