Afstandsonderwijs LLM Opleiding in Wet- en Regelgeving in Californië Verenigde Staten

Beste Afstandsonderwijs Masters in Rechten in Wet- en Regelgeving in Californië Verenigde Staten 2018

Wet- en Regelgeving

Een gespecialiseerde LL.M. mate kunnen advocaten hun expertise in een bepaald rechtsgebied te intensiveren of te wijzigen. Hebben een bijzondere concentratie in een bepaald gebied kan nieuwe mogelijkheden openen.

Wet- en regelcursussen kunnen een stevige basis leggen voor studenten die geïnteresseerd zijn in het openbare beleid of de overheidsdienst. Cursussen kunnen betrekking hebben op het opbouwen van regelgevende structuren, het schrijven, interpreteren en toepassen van regelgeving en onderzoeken hoe regelgeving zowel problemen kan oplossen als problemen opleveren.

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Californië heeft de grootste bevolking onder alle staten van de VS met een economie rivaliserende hele landen. Het is de thuisbasis van de grootste universitaire systeem in de Verenigde Staten.

Afstandsonderwijs Master in Rechten Programma in Wet- en Regelgeving in Californië in de Verenigde Staten

Lees meer

Online Meesters In De Rechten (LLM)

University of Southern California Gould School of Law
Online Voltijd 3 semesters September 2018 Verenigde Staten Los Angeles

meest veelbelovende internationale studenten van vandaag getraind in de wet inschrijven in het USC online LL.M. programma om de praktische toepassingen van het Amerikaanse rechtssysteem te leren. Na het afstuderen, kunnen deze studenten worden gezien als een ongelooflijk waardevol en zeer vindingrijk juridische experts in hun eigen land, in het bijzonder voor multinationale organisaties, internationale advocatenkantoren en buitenlandse regeringen. [+]

Afstandsonderwijs LL.M's in Wet- en Regelgeving in Californië Verenigde Staten. De USC online Master of Laws (LL.M.) staat open voor het internationaal recht afgestudeerden met een LL.B. of gelijkwaardig diploma. Een JD graad alleen niet voldoet aan de toelatingseisen voor de toegang tot de online LL.M. programma. Aangeboden via de gerenommeerde USC Gould School of Law en onderwezen door vooraanstaande USC rechtenfaculteit, de online LL.M. klassen kunnen worden afgestemd op de individuele belangen en carrière doelen. Ontworpen om aan de groeiende vraag naar voldoen aan de VS gevestigde juridische studie van internationale advocaten, rechters, ambtenaren, officieren van justitie, corporate legal counsel, bankiers en recente wet afgestudeerden, de in-demand USC online LL.M. programma is instemming van de American Bar Association's verdiend. Amerikaanse wet is uitgegroeid tot de gemeenschappelijke basis voor het internationale bedrijfsleven en heeft ook impact op de manier waarop wij zaken doen op een wereldwijde schaal. Zoals de advocatuur blijft evolueren, is geen school beter geplaatst om het onderwijs voor de volgende generatie van juridische professionals die zullen oefenen op een wereldwijd podium te bieden. meest veelbelovende internationale studenten van vandaag getraind in de wet inschrijven in het USC online LL.M. programma om de praktische toepassingen van het Amerikaanse rechtssysteem te leren. Na het afstuderen, kunnen deze studenten worden gezien als een ongelooflijk waardevol en zeer vindingrijk juridische experts in hun eigen land, in het bijzonder voor multinationale organisaties, internationale advocatenkantoren en buitenlandse regeringen. Het Career voordelen van een USC LL.M. Mate Het verdienen van een USC graad in... [-]