Afstandsonderwijs LLM Opleiding in Wet- en Regelgeving in de Verenigde Larnaca Cyprus

Top Afstandsonderwijs Masters in Rechten (LLM) in Wet- en Regelgeving in de Verenigde Larnaca Cyprus 2018/2019

Wet- en Regelgeving

De LL.M. (Master of Laws) is een internationaal erkende postdoctorale graad in de rechten. Een LL.M. sterkte gewoon meestal niet toe dat men als advocaat, in de meeste gevallen, LL.M.studenten moeten een professionele opleiding verdienen

Programma's in wet en regelgeving kunnen studenten de mogelijkheid bieden om juridische studies te combineren met bredere bedrijfsbelangen. Cursussen kunnen studenten voorbereiden om te werken in hoog gereguleerde industrieƫn zoals bankieren, energie, vervoer, milieubescherming, voedseldiensten of gezondheidszorg.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Het hoger onderwijs in Cyprus wordt uitgevoerd in de vijf gemeenschappelijke internationale talen, namelijk Engels, Frans, Portugees, Turks, Grieks en Chinees. Dit heeft vraagstukken van taalbarriĆØres in deze instellingen voor hoger onderwijs opgelost, zodat zelfs internationale studenten naar het land van het hoger onderwijs te zoeken.

Afstandsonderwijs Master in Rechten (LLM) in Wet- en Regelgeving in de Verenigde Larnaca op Cyprus

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder LLM{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie LLM{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here