LAWSTUDIES.NL

Kijk Master in Rechten Programma's in Verzekeringsrecht in Zuid-Afrika

Een LL.M. is de eerste stap naar academici in vele landen. Het geeft veel gelegenheid zich te specialiseren in een bepaald vakgebied of om grondig onderzoek te verrichten. Het kan ook nuttig bij het verkrijgen van een doctoraal niveau graad in de rechten.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

LLM Opleiding in Verzekeringsrecht in Zuid-Afrika

1 Resultaten in Verzekeringsrecht, Zuid-Afrika Filter

LLM in verzekeringsrecht

University of Johannesburg
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Januari 2020 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Ben je geĆÆnteresseerd in de verzekeringsbranche en hoe het werkt in Zuid-Afrika? Wilt u weten hoe verzekeringsproducten functioneren in de financiĆ«le dienstverlening? Wilt u deskundige kennis opdoen over gespecialiseerde aangelegenheden met betrekking tot verzekeringsgeschillen?