Filter
Master in Rechten
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 2 LLM Opleidingen in Vastgoedrecht 2019/2020

Een LLM-programma is een programma dat zich op verschillende rechtsgebieden richt. Anderszins bekend als een Master of Laws, wordt deze graad uitgereikt aan degenen die het volledige curriculum in een bepaald gebied voltooien, wat tussen de één en drie jaar kan duren.

Wat is een LLM in vastgoedrecht? Cursussen in dit programma zijn bedoeld om studenten te helpen bij het ontwikkelen van een theoretisch en praktisch begrip van vastgoedplanning en wetgeving. Instructeurs kunnen zich concentreren op het verdiepen van het inzicht van de deelnemers in financiën, belastingwetgeving, grondverwerving, residentiële en commerciële ontwikkeling, sluitingen, opstellen, onderhandelen, bouwrecht en planningsstrategieën. Het algemene doel van dit soort programma's is om studenten klaar te stomen, zodat ze kunnen beginnen met oefenen in de vastgoedsector na ontvangst van hun diploma.

Naast afgestudeerd aan de praktijk, hebben afgestudeerden van dit programma de neiging om een ​​goed begrip te hebben van de vastgoedmarkt en de trends die daarop van invloed zijn. Veel deelnemers lopen ook weg met sterke onderhandelingsvaardigheden en scherpe mogelijkheden voor conflictoplossing.

De kosten van een LLM-programma verschillen van staat tot staat, van land tot land en van school tot school. Studenten moeten hun onderzoek en budget dienovereenkomstig uitvoeren voordat ze solliciteren.

Personen met een diploma in het onroerend goed recht zijn over het algemeen uitgerust met de vaardigheden die nodig zijn om op te treden als adviseurs bij de aankoop en verkoop van commerciële, residentiële en industriële eigendommen. Ze kunnen ervoor kiezen zich te richten op huisvestingsvoorschriften, veilingen, landwetgeving of huurderswetgeving. Hoewel individuen mogelijk posities gaan vinden binnen reeds gevestigde bedrijven en organisaties, kiezen velen de ondernemersroute en beginnen hun eigen privaat advocatenkantoor.

Als het gaat om scholen die een LLM aanbieden in de vastgoedwetgeving, zijn er veel opties. Waar een individu uiteindelijk terechtkomt, hangt af van zijn of haar locatie en middelen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Vastgoedrecht

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois

Center John Marshall Law School voor Fiscaal Recht en Employee Benefits begonnen met het aanbieden van een volledig online LLM in Estate Planning in de herfst 2012 semest ... [+]

LLM in Estate Planning - Online Alleen Center John Marshall Law School voor Fiscaal Recht en Employee Benefits begonnen met het aanbieden van een volledig online LLM in Estate Planning in de herfst 2012 semester. Deze nieuwe LLM programma heeft een uitgebreid curriculum is ontworpen om studenten te helpen beheersen van de theoretische en praktische aspecten van estate planning. Het programma is gestructureerd om de praktijk-ready afgestudeerden die in staat zijn om te beginnen met oefenen in de estate planning arena na ontvangst van hun diploma zullen produceren. Programma cursussen zijn ontwikkeld voor online levering en onderwezen door experts uit het hele land. De faculteit omvat zowel de wet school professoren en wetenschappers en praktijkmensen om ervoor te zorgen dat de studenten krijgen een stevige theoretische basis in de juridische fundamenten, evenals een grondig begrip van hoe toe te passen wat ze geleerd hebben. Omdat de cursussen online worden aangeboden, zal er geen sprake zijn van set klasse vergaderingen die moeten worden bijgewoond. Zo zullen de studenten in staat om hun eigen academische schema's die voldoen aan hun specifieke behoeften. Daarnaast zal online levering studenten in staat om de neiging om hun studie op het werk of thuis en op elk moment van de dag. De flexibiliteit van online levering zorgt voor een divers studenten, met deelnemers uit het hele land. Deze dynamiek maakt de online discussies in de klas meer interessant en leerzaam als perspectieven studenten delen van hun respectieve geografische regio's. Om geld te verdienen van de mate... [-]

Verenigde Staten Chicago
September 2019
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
University of Miami School of Law

... [+]

Gezamenlijke JD / LL.M. (voltijdse optie die tijd bespaart en geld onderwijst om de graden afzonderlijk te verdienen), of Triple Degree (JD / MBA / LL.M. In Real Property Development) Unparalleled Faculty, Leadership & Personalized Attention

De faculteit Real Property Development omvat top professoren en geleerden op het gebied, assistenten die partners zijn van prominente advocatenkantoren en algemene adviezen van grote vastgoedbedrijven - deskundigen uit heel de VS. De directeur adviseert studenten individueel op stages en cursus selectie bij het begin van elke term, waarbij een schema wordt opgesteld dat de juiste opleiding voor elke student biedt.

" Het programma is geweldig voor alle recente wetenschoolstudenten, advocaten of zakenmensen die geïnteresseerd zijn of momenteel bezig zijn op het gebied van vastgoedontwikkeling omdat het de studenten blootstelt op zo veel belangrijke gebieden van zowel vastgoedrecht als vastgoedontwikkeling. ... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands