2 LLM Opleidingen in Vastgoedrecht 2020

Een LLM-programma is een programma dat zich op verschillende rechtsgebieden richt. Anderszins bekend als een Master of Laws, wordt deze graad uitgereikt aan degenen die het volledige curriculum in een bepaald gebied voltooien, wat tussen de één en drie jaar kan duren. Wat is een LLM in vastgoedrecht? Cursussen in dit programma zijn bedoeld om studenten te helpen bij het ontwikkelen van een the… Meer informatie

Een LLM-programma is een programma dat zich op verschillende rechtsgebieden richt. Anderszins bekend als een Master of Laws, wordt deze graad uitgereikt aan degenen die het volledige curriculum in een bepaald gebied voltooien, wat tussen de één en drie jaar kan duren.

Wat is een LLM in vastgoedrecht? Cursussen in dit programma zijn bedoeld om studenten te helpen bij het ontwikkelen van een theoretisch en praktisch begrip van vastgoedplanning en wetgeving. Instructeurs kunnen zich concentreren op het verdiepen van het inzicht van de deelnemers in financiën, belastingwetgeving, grondverwerving, residentiële en commerciële ontwikkeling, sluitingen, opstellen, onderhandelen, bouwrecht en planningsstrategieën. Het algemene doel van dit soort programma's is om studenten klaar te stomen, zodat ze kunnen beginnen met oefenen in de vastgoedsector na ontvangst van hun diploma.

Naast afgestudeerd aan de praktijk, hebben afgestudeerden van dit programma de neiging om een ​​goed begrip te hebben van de vastgoedmarkt en de trends die daarop van invloed zijn. Veel deelnemers lopen ook weg met sterke onderhandelingsvaardigheden en scherpe mogelijkheden voor conflictoplossing.

De kosten van een LLM-programma verschillen van staat tot staat, van land tot land en van school tot school. Studenten moeten hun onderzoek en budget dienovereenkomstig uitvoeren voordat ze solliciteren.

Personen met een diploma in het onroerend goed recht zijn over het algemeen uitgerust met de vaardigheden die nodig zijn om op te treden als adviseurs bij de aankoop en verkoop van commerciële, residentiële en industriële eigendommen. Ze kunnen ervoor kiezen zich te richten op huisvestingsvoorschriften, veilingen, landwetgeving of huurderswetgeving. Hoewel individuen mogelijk posities gaan vinden binnen reeds gevestigde bedrijven en organisaties, kiezen velen de ondernemersroute en beginnen hun eigen privaat advocatenkantoor.

Als het gaat om scholen die een LLM aanbieden in de vastgoedwetgeving, zijn er veel opties. Waar een individu uiteindelijk terechtkomt, hangt af van zijn of haar locatie en middelen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder

University of Miami School of Law
Tampa, Verenigde Staten

Gezamenlijke JD / LL.M. (voltijdse optie die tijd bespaart en geld onderwijst om de graden afzonderlijk te verdienen), of Triple Degree (JD / MBA / LL.M. In Real Property Deve ... +

Gezamenlijke JD / LL.M. (voltijdse optie die tijd bespaart en geld onderwijst om de graden afzonderlijk te verdienen), of Triple Degree (JD / MBA / LL.M. In Real Property Development) Unparalleled Faculty, Leadership & Personalized Attention De faculteit Real Property Development omvat top professoren en geleerden op het gebied, assistenten die partners zijn van prominente advocatenkantoren en algemene adviezen van grote vastgoedbedrijven - deskundigen uit heel de VS. De directeur adviseert studenten individueel op stages en cursus selectie bij het begin van elke term, waarbij een schema wordt opgesteld dat de juiste opleiding voor elke student biedt. " Het programma is geweldig voor alle recente wetenschoolstudenten, advocaten of zakenmensen die geïnteresseerd zijn of momenteel bezig zijn op het gebied van vastgoedontwikkeling omdat het de studenten blootstelt op zo veel belangrijke gebieden van zowel vastgoedrecht als vastgoedontwikkeling. -
LLM
Voltijd
Deeltijd
Engels
sep 2020
Campus
Online
 
The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
Chicago, Verenigde Staten

Center John Marshall Law School voor Fiscaal Recht en Employee Benefits begonnen met het aanbieden van een volledig online LLM in Estate Planning in de herfst 2012 semester.

Center John Marshall Law School voor Fiscaal Recht en Employee Benefits begonnen met het aanbieden van een volledig online LLM in Estate Planning in de herfst 2012 semester. -
LLM
Deeltijd
Engels
sep 2020
Online
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here