LAWSTUDIES

Master in Rechten Programma's in de Verenigde Winston-Salem in de Verenigde Staten 2020/2021

De Master of Laws diploma algemeen bekend als de LL.M., is een geavanceerde afgestudeerde licentiaat in de rechten. Kandidaten vaak al een eerste graad in de rechten bezit en zijn geïnteresseerd in het bevorderen van hun studies van de wet. Het verkrijgen van een LL.M. bezit een aantal duidelijke voordelen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Winston-Salem is een grote stad in North Carolina met een bruisend nachtleven en schoolse scènes. De stad is bekend als een stad van kunst en innovatie. De colleges in de stad zorgen voor een uitstekende opleiding in de techniek, handel en landbouw.

Masters in Rechten in de Verenigde Winston-Salem in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Llm in de Amerikaanse wet

Wake Forest University School of Law
LLM
<
Voltijds
Engels
Campus

De Wake Forest University School of Law LL.M. diploma is hoofdzakelijk ontworpen voor internationale advocaten en studenten die een eerste diploma in hun recht hebben van hun ...

Lees meer