LAWSTUDIES

Rechten Opleidingen in de Verenigde East Lansing in de Verenigde Staten 2021

Wet school afgestudeerden en advocaten routinematig toepassen van een LL.M. om expertise in een gespecialiseerd gebied van het recht, zoals fiscaal recht of internationaal recht, of om van het ene oefenterrein in de andere.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

East Lansing, Michigan is bekend om een ​​van de topuniversiteiten in de VS, de Michigan State University. Vanwege dit, is het centrum van de stad de wijk hoofdzakelijk samengesteld uit studenten wijken.

LLM's in de Verenigde East Lansing in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Afstudeerprogramma's voor intellectuele eigendom, informatie- en communicatierecht

Michigan State University College of Law
LLM
sep 2021
Engels

Of u nu advocaat bent of een professional in een ander vakgebied, technologische innovatie drijft uw bedrijf. Ons unieke programma op het gebied van intellectueel eigendom, in ...

Lees meer

MSU Law's Global Food Law-programma

Michigan State University College of Law
LLM
sep 2021
Engels

Het Global Food Law Program van de Michigan State University (MSU) College of Law, opgericht in 2011, zet de traditie van landsubsidies van cross- en interdisciplinair onderwi ...

Lees meer