LAWSTUDIES

Masters in Rechten (LLM) in de Verenigde Las Vegas in de Verenigde Staten 2021

Een LLM of Master of Laws degree is een academische graad, vaak gezocht door studenten met undergraduate wet graden die op zoek zijn om zich grondiger te voeden in een bepaald gebied van wetgeving studie. LLM programma's zijn onderzoeksgerichte en duren meestal een jaar.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Meestal aangeduid als "het gokken hoofdstad van de wereld," Las Vegas is de grootste stad in de staat Nevada in termen van bevolking. Het staat bekend om haar bruisende nachtleven en de casino's omschreven als de ideale resort stad. Educatieve mogelijkheden in de stad zijn in overvloed met bijna tien hoger onderwijs instellingen beschikbaar.

Master in Rechten Opleidingen in de Verenigde Las Vegas in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

LL.M. in Gaming Law Program

University of Nevada, Las Vegas William S. Boyd School of Law
LLM
Engels

Leer gamingwetgeving van de pionier in gamingeducatie De William S. Boyd School for Law aan de Universiteit van Nevada, Las Vegas, biedt het meest uitgebreide gamingcurriculum ...

Lees meer