74 Deeltijd LLM Opleidingen in Verenigde Staten for 2024

Deeltijd LLM Opleidingen in Verenigde Staten for 2024Filter
    • Concord, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Ontworpen voor de Amerikaanse en buitenlandse advocaten, leren studenten van de industrie en wetenschappelijke experts in de voorhoede van het veld, allemaal vanuit het comfort van hun eigen huis. Word een IE-expert en kijk wat de wereld voor u in petto heeft.

    • Boston, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Suffolk University Law School Master of Science in Law: Life Sciences (MSLL) -programma van de Suffolk University Law School is bedoeld voor diegenen die de kennis en instrumenten willen opdoen die nodig zijn om een carrière in de life sciences-sector na te streven of te bevorderen. Of je nu nieuw, ervaren bent of een carrièreswitch wilt maken, de MSLL komt tegemoet aan de groeiende vraag naar professionals met gespecialiseerde training.

    • Dallas, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    36 maanden

    Op de campus

    Engels

    Het Masters in Taxation-programma (LLM Fiscaal Recht), voor voltijdse of deeltijdstudenten, is een uitgebreid, gevorderd programma ontworpen voor advocaten die zich willen specialiseren in fiscale praktijken. Het richt zich niet alleen op technische beheersing van de belastingwetgeving, maar ook op bredere kwesties van fiscaal en fiscaal beleid. De meeste cursussen in het curriculum bieden enquêtes op enquêteniveau voor onderwerpen die meestal niet worden behandeld in JD-niveau-belastingcursussen.

    • Fort Worth, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    In de huidige wereldwijde, op informatie gebaseerde economie is het belangrijker dan ooit om een ​​geavanceerd begrip te verwerven van de wetgeving inzake intellectuele eigendom (IE). Of u nu een IP-carrière nastreeft, een start-up heeft of betrokken bent bij het opstellen van IP- of technologiebeleid voor uw land, onze uniek ontworpen Master of Laws (LL.M.) in Intellectual Property bereidt u voor op de complexe en altijd- evoluerend landschap van IP- en technologierecht. De IP LL.M. diploma is bedoeld voor studenten die al een JD-diploma of een eerste graad in de rechten hebben behaald aan een niet-Amerikaanse rechtenfaculteit. Deze graad is gericht op praktiserende advocaten, afgestudeerden van de Amerikaanse wetsschool en studenten internationaal recht, inclusief degenen die willen zitten voor het Texas Bar-examen.

    • Miami Gardens, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 semesters

    Op de campus

    Engels

    Welkom bij de LL.M. Programma in interculturele mensenrechten aan de St. Thomas University College of Law! Deze innovatieve LL.M. programma is ontworpen om diepgaande instructie te bieden over de kritieke kwestie van onze tijd: de bescherming van de menselijke waardigheid over politieke, sociale, economische en culturele lijnen heen.

    • San Diego, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het LLM in Comparative Law-programma is ontworpen voor advocaten en afgestudeerden in de rechtenstudies die buiten de Verenigde Staten zijn opgeleid. Kandidaten voor de LLM in Comparative Law zijn ingeschreven in twee verplichte vakken: Inleiding tot de Amerikaanse wetgeving en juridisch schrijven en onderzoek. Andere cursussen zijn keuzevakken en kunnen op elk rechtsgebied worden gevolgd. Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​concentratie na te streven in een van de zes populaire rechtsgebieden.

    • Dayton, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Vanaf januari 2019 biedt de University of Dayton School of Law een volledig online optie aan voor studenten die hun LL.M. graad in Amerikaans en transnationaal recht.

    • Columbia, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De LL.M. opleiding bestaat uit 24 studiepunten studie en kan normaal gesproken in een jaar worden afgerond, alhoewel een deeltijdse optie beschikbaar is voor binnenlandse studenten in de LL.M. in het geschillenbeslechtingsprogramma.

    • Champaign, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 semesters

    Op de campus

    Engels

    Het Master of Studies in Law (MSL) -programma is een niet-professionele, terminale opleiding die is ontworpen voor diegenen die niet van plan zijn rechten te oefenen of een balie-examen af te leggen, maar hun begrip van de wet en juridische analyse willen vergroten.

    • Madrid, Spanje
    • Online
    • + 1 more

    Deeltijd

    9 maanden

    Blended

    Engels

    Dit transformationele programma opent grenzen voor ambitieuze advocaten die graag hun vaardigheden opnieuw willen uitvinden en de zakelijke kennis willen ontwikkelen die ze nodig hebben om te evolueren. De multi-jurisdictionele focus geeft deelnemers een 360-graden strategische juridische en zakelijke visie om hen in staat te stellen barrières te doorbreken en hun carrière op het wereldtoneel te ontwikkelen. De uitvoerende LL.M. Het programma is een gezamenlijk diploma dat wordt aangeboden door twee van 's werelds toonaangevende rechtsscholen: IE Law School en Northwestern Pritzker School of Law. Door deze twee academische krachtpatsers te verenigen, krijgen deelnemers het beste van twee werelden in een uniek programma dat de inhoud van bedrijfskunde vakkundig integreert in een grensoverschrijdend juridisch kader. Na afronding van het programma ontvangen deelnemers een LL.M./MSL van Northwestern Law en een Business Administration Certificate van IE Business School, waarmee hun profiel wordt bevestigd als uniek gepositioneerd om op te treden in juridische en zakelijke aangelegenheden met uitdagende internationale dimensies.

    • Washington, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    GW Law is de bakermat van de discipline aanbestedingsrecht van de overheid. De vooraanstaande leden van onze faculteit worden erkend als opinieleiders in het veld, en produceren een beurs die de manier waarop de wereld denkt en praat over openbare aanbestedingen verandert. Ons ervaringsgerichte, praktijkgerichte curriculum bereidt studenten voor op de eisen van een complexe aanbestedingsrechtpraktijk. We bieden een ongeëvenaarde variëteit aan diploma's voor advocaten in opleiding, advocaten en niet-advocaten met ervaring op het gebied van overheidsopdrachten.

    • Washington, Verenigde Staten
    • Gambia Online, Gambia

    Full time, Deeltijd

    8 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Deze LLM is een van 's werelds enige twee LLM-opleidingen die worden aangeboden door een intergouvernementele organisatie die is opgericht naar internationaal recht (de andere wordt aangeboden door het European University Institute).

    • Lansing, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De Verzekeringsrecht curriculum is ontwikkeld in overleg met deskundigen uit het bedrijfsleven en is bedoeld om de blootstelling aan de vele en gevarieerde aspecten van verzekeringen en risicobeheer.

    • Albany, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    3 weken

    Op de campus

    Engels

    De LL.M. programma biedt verschillende studiemogelijkheden. Kandidaten kunnen zich specialiseren in overheidsadministratie en -reglementering, gezondheidsrecht, intellectueel eigendomsrecht of internationaal recht, of kunnen een andere studie ontwerpen dan die gespecialiseerde programma's. De school biedt een LLM in Cybersecurity en Data Privacy Law, volledig online aangeboden, waardoor internationale studenten de cursussen van thuis uit kunnen volgen.

    • New York, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    Dit programma biedt studenten de flexibiliteit om een ​​curriculum in de Amerikaanse wet onderwerpen die past bij hun specifieke behoeften en interesses te ontwikkelen. Deze graad is bedoeld voor studenten die hun primaire juridische opleiding in het burgerlijk recht landen hebben ontvangen en die van plan om terug te keren naar hun land van herkomst binnen een paar jaar na ontvangst van de LLM graad.