LLM

The Catholic University of America - Columbus School of Law

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

LLM

The Catholic University of America - Columbus School of Law

De Master of Laws (LL.M.) is een geavanceerd programma juridische studie die is aangepast aan de behoeften van de individuele student. LL.M. kandidaten, begeleid door deskundige docenten, het plannen van een studie in een van de volgende concentraties: Law and Technology, Effectenrecht, of Vergelijkend en Internationaal Recht. Door middel van uitgebreide curriculaire aanbod van de wet school, LL.M. kandidaten vergroten van hun kennis voor de praktijk door de overname van aanzienlijke expertise op het gebied van specialisatie die zij hebben gekozen.

De Catholic University of America [CUA] Columbus School of Law is gelegen in de hoofdstad van ons land, de juridische en politieke centrum van de Verenigde Staten. Washington, DC is ook de hub voor gouvernementele en niet-gouvernementele internationale organisaties. Studenten kunnen zich van alle mogelijkheden die Washington, DC te bieden heeft maken dankzij onze gunstige ligging en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Toegewijd om de hoogste kwaliteit juridische opleiding in een steeds meer mondiale samenleving, de Columbus School of Law biedt haar LL.M. opleiding aan afgestudeerden van Amerikaanse en buitenlandse wet scholen. Al meer dan 100 jaar is de wet school opgeleid veel van de meest vooraanstaande advocaten en rechters van de natie. In advocatenkantoren, federale en lokale overheden, de rechterlijke macht, en de publieke sector, zijn onze afgestudeerden erkend voor hun kennis, deskundigheid en ethische praktijk. In lijn met onze katholieke missie, de Columbus School of Law wekt haar studenten met een zoektocht naar sociale rechtvaardigheid en een diepe plicht om hun juridische kennis en vaardigheden toe te passen voor de bevordering van het algemeen welzijn.

LL.M. Inschrijvingsvoorwaarden

Indiening van voltooide CUA, Columbus School of Law LL.M. de toepassing en de kosten van de aanvraag. U kunt online solliciteren voor doorgaand LSAC.org.

Officiële Law School Afschriften: Kandidaten die een JD uit een ABA-geaccrediteerde wet school moet een complete en een officiële law school transcript te dienen. De transcripties moet rechtstreeks naar LSAC.

Voor internationale aanvragers: Als u uw eerste graad in de rechten verworven van een instelling buiten de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië, moet u een vertaalde kopie van deze transcripten voorzien van een organisatie als WES, ECE LSAC's LL.M Credential Vergadering Dienst .

De aanvragers wier moedertaal niet het Engels en waarvan undergraduate onderwijs werd ontvangen in een school buiten de Verenigde Staten, Canada of Australië, moet de test van het Engels te nemen als vreemde taal (TOEFL) of het Internationaal Engels Language Testing System (IELTS). De minimum TOEFL-score nodig is, is 100, de minimum IELTS score nodig is 7.0. Aanvragers uit-ABA-geaccrediteerde wet scholen zijn niet verplicht om de TOEFL of IELTS tests te nemen. De TOEFL / IELTS eis kan worden afgeweken op een case-by-case basis dient de aanvrager over de nodige documentatie van de succesvolle afronding van een van de volgende:

  • CUA's Intensive Engels Program
  • Level 112 op de intensive Engels programma aangeboden door een ELS Language Center
  • Een compleet Intensief Engels programma bij een erkende instelling voor hoger onderwijs
  • Een college-niveau Engels Composition klasse vastbesloten om het equivalent van of geavanceerder dan CUA's Engels Composition 101 Natuurlijk, met een cijfer van B of hoger zijn. (Voor aanvragers om programma's undergraduate)
  • Een graduaat, een Bachelor's Degree (BA of BS), of een Associate's Degree (A. A.) van een geaccrediteerde Amerikaanse instelling voor hoger onderwijs of een middelbare school diploma. (Afgestudeerden van een Amerikaanse high school zijn echter nodig om SAT / ACT scores.)
  • Ten minste 1 maar niet meer dan 2 brieven van aanbeveling, bij voorkeur van een lid van uw wet school faculteit. De letters moeten rechtstreeks naar LSAC worden ingediend.

Een twee-pagina persoonlijke verklaring (niet twee pagina's overschrijden) aangeven waarom u de wens om een ​​LL.M. na te streven en hoe uw juridische opleiding en voorbereiding werkgelegenheid u heeft geleid tot deze keuze te maken.

Op een aparte pagina, kies dan een concentratie van concentratie van het aanbod van de wet school en bespreken hoe uw juridische opleiding en eventuele juridische beroepservaring deze interesse heeft beïnvloed.

U bent verplicht om een ​​persoonlijk curriculum vitae notering onderwijs in de wet, professionele werkgelegenheid, publicaties, dienstverlening aan de gemeenschap, eer, en andere verworvenheden je gelooft moet onder de aandacht van de toelatingscommissie worden gebracht in te dienen.

LL.M. concentraties

Law and Technology

De concentratie in Law and Technology biedt bijzondere expertise in de regulering van de telecommunicatie-industrie, elektronische media, draadloze telecommunicatie en digitale technologieën, FCC praktijk en de procedure, intellectuele eigendom transacties, auteursrecht en octrooirecht, Eerste Amendement uitdagingen voor de media.

Securities Law

De Securities Law concentratie levert de student met de diepte van de achtergrond in een breed scala aan onderwerpen die voortvloeien uit de wet van effecten regelgeving, waaronder de regulering van de uitgifte van effecten, de secundaire handel in effecten, marktregulering, handhaving kwesties, corporate finance, bedrijfsethiek, beleggingsmaatschappijen en beleggingsadviseurs, derivaten en de regulering van de financiële instellingen.

Vergelijkend en Internationaal Recht

De concentratie in Vergelijkend en Internationaal Recht biedt de student een opleiding in een breed scala van onderwerpen, zoals vergelijkend constitutioneel recht, vergelijkende rechtsgeschiedenis, rechtsvergelijkend systemen, nationale veiligheid recht, internationaal publiekrecht, internationaal handelsrecht, internationale zakelijke transacties, internationaal intellectueel eigendomsrecht, internationale arbitrage en bemiddeling, internationaal strafrecht, internationaal humanitair recht en het internationaal humanitair recht .. Gezien de breedte en diepte van de CUA Wet internationale curriculum kunnen studenten sub-concentraties te kiezen op verschillende gebieden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 7, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2017
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Washington, Washington D.C.
Startdatum: Sept. 2017
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates