LAWSTUDIES.NL

Beste Masters in Rechten (LLM) in Tsjechië 2019

LLM is een postgraduaat in de wet waarin wordt erkend over de hele wereld. Het wordt meestal ontworpen, maar niet alleen voor studenten van de wet die graag hun aandacht te richten op een bepaald gebied van belang. Deze kunnen onder bijvoorbeeld het internationaal recht, fiscaal recht, milieurecht, recht van de mensenrechten of de bankwet. Een aantal van de nieuw opkomende en reeds zeer populaire gebieden van studie omvat bijvoorbeeld het strafrecht, Europees recht en intellectueel eigendomsrecht. Om dit diploma te behalen, worden de studenten meestal dat voltijds voor een periode van een jaar.


Het nemen van de LLM in Tsjechië zullen studenten in staat om academische excellentie te ervaren in een land dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit van het onderwijs wereldwijd. Na te hebben vastgesteld de eerste universiteit in Midden-Europa al in 1348, heeft de Tsjechische Republiek altijd trots op zijn focus op de kwaliteit van het onderwijs.Bovendien, dankzij de ligging in het geografische en culturele hart van Europa, het is altijd genoten van de eerste hand contact met de nieuwste ontwikkelingen en innovatieve ideeën. Studeren een LLM in de Tsjechische Republiek bestaat uit zowel onderzoek en cursussen, zodat studenten om hun academische geloofsbrieven te bevorderen. Na afronding van een LLM in Tsjechië, zullen de studenten kunnen kiezen uit een verscheidenheid van carrièremogelijkheden, variërend van particuliere advocatenkantoren aan multinationale ondernemingen.


U kunt meer informatie over een LLM in Tsjechië te leren door het lezen van de onderstaande programma's!

gevonden resultaten Filter

LL.M. in internationaal en Europees recht

Palacky University
Campus Voltijd 3 semesters Vraag informatie aan Tsjechië Olomouc

De LL.M. Internationaal en Europees recht is een full-time professioneel postgraduaats programma dat alle deelnemers de mogelijkheid biedt om een ​​diepgaande gespecialiseerde kennis van internationale en EU-wetgeving te vergaren.

Master in Internationaal en Europees Recht

Palacky University
Campus Voltijd 2 jaren September 2019 Tsjechië Olomouc

Belangrijkste kenmerken 2 jaar-programma (3 semesters full-time / in-class cursussen + 1 semester van het proefschrift voorbereiding)

Master in de rechten (LL.M.)

University of New York in Prague (UNYP)
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Tsjechië Praag

De universiteit van New York in Praag biedt een geaccrediteerd Master of Law-programma (LL.M.) in samenwerking met de Universiteit van Bolton. Naarmate de globalisering van het bedrijfsleven en het bedrijfsleven toeneemt, wordt van juridische adviseurs verwacht dat zij kennis hebben die verder gaat dan de nationale jurisdictie en die de problemen van Europees en internationaal recht begrijpt. Het programma richt zich op het juridisch kader voor de Europese en internationale gemeenschap en de verschillende juridische kwesties met betrekking tot de internationale handel en de wereldmarkt.

LLM

Anglo-American University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaren September 2019 Tsjechië Praag +1 more

AAU biedt academische begeleiding en opnames begeleiding om academisch gekwalificeerde studenten die geïnteresseerd zijn in de zelfstudie Universiteit van Londen LL.M. Programme. De LL.M. programma staat open voor studenten die al een eerste graad hebben behaald; een juridische opleiding is geen vereiste voor de studie.