Filter
Master in Rechten
Tsjechië Olomouc Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Masters in Rechten (LLM) in de Verenigde Olomouc in Tsjechië 2019

LL.M. programma's variëren in lengte, waarde en hoeveelheid. Het reguliere programma is een jaar full-time artikel of twee tot drie jaar in deeltijd studie. Studenten nemen vaak hun cursussen om ofwel specialiseren op een bepaald gebied, zoals het internationale recht, of een aangepaste opleiding om hun persoonlijke belangen of professionele behoeften.

Een LLM is een postdoctorale opleiding voor rechtenstudenten die willen geavanceerde training en kennis op een bepaald gebied. Specialisatie gebieden kunnen handelsrecht, financiën, wetgeving inzake mensenrechten, fiscaal recht, en internationaal ondernemingsrecht bevatten.

Tsjechië ligt in het hart van Europa is een buurman van Slowakije, Oostenrijk, Duitsland en Polen. Tsjechische universiteiten bieden lange reputatie en interessante specialisaties.

Master in Rechten Programma's in de Verenigde Olomouc in Tsjechië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Palacky University

De LL.M. Internationaal en Europees recht is een full-time professioneel postgraduaats programma dat alle deelnemers de mogelijkheid biedt om een ​​diepgaande gespecialis ... [+]

De LL.M. Internationaal en Europees recht is een full-time professioneel postgraduaats programma dat alle deelnemers de mogelijkheid biedt om een ​​diepgaande gespecialiseerde kennis van internationale en EU-wetgeving te vergaren.

Na de succesvolle afronding van de cursus, worden de studenten de graad 'Master of Laws (LL.M.)' toegekend.

Het programma omvat normaal gesproken één intensief jaar van regelmatige on-site cursussen (van eind september tot eind juni) en een derde termijn (van september tot december van het daaropvolgende jaar), die is gewijd aan de voltooiing van LL.M . eindpaper.

Het collegegeld wordt verzorgd door ervaren academici met een vaste aanstelling en door deskundigen van partneruniversiteiten en verschillende internationale instellingen.... [-]

Tsjechië Olomouc
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Palacky University

Belangrijkste kenmerken 2 jaar-programma (3 semesters full-time / in-class cursussen + 1 semester van het proefschrift voorbereiding) ... [+]

Belangrijkste kenmerken 2 jaar-programma (3 semesters full-time / in-class cursussen + 1 semester van het proefschrift voorbereiding) -State geaccrediteerde masteropleiding programma de mogelijkheid om een ​​deel van de studie door te brengen in een van onze 40 Erasmus + Partner instellingen nauw contact met professoren en stimulerende omgeving scholarship mogelijkheden voor excellente studenten Het programma is:

moderne en unieke ...

Het bereidt studenten voor op de huidige juridische en politieke ontwikkelingen van het internationaal en Europees recht reflecteren en kritisch te analyseren het biedt een uitdagende en innovatieve focus op zowel internationaal en Europees recht en hun onderlinge wisselwerking ... [-]
Tsjechië Olomouc
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands