Filter
Master in Rechten
Nederlanden Studievorm: Alles Duur: Alles

Vind LLM Programma's in Technologische Wetgeving in Nederland

De LLM of Master of Laws is een internationaal erkende postdoctorale graad in de rechten. LLM programma's zijn meestal open voor degenen die eerst hebben verkregen van een graad in de rechten.

De LLM in Information Technology mate biedt geavanceerde kennis en volledig begrip van de informatietechnologie recht. Een persoon zou de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala van onderwerpen hebben. Na het afstuderen, kan je werken als een internationale inlichtingenofficier, of IT-surveillance-manager en andere aanverwante beroepen.

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

LL.M. in Technologische Wetgeving in Nederland

Lees meer Lees Minder

2 Results in Technologische Wetgeving, Nederlanden

University of Amsterdam

Informatie is de centrale bouwsteen van markten en samenlevingen. Nieuwe manieren om informatie te creëren, te verspreiden en te gebruiken, beïnvloeden de werking van dem ... [+]

Informatie is de centrale bouwsteen van markten en samenlevingen. Nieuwe manieren om informatie te creëren, te verspreiden en te gebruiken, beïnvloeden de werking van democratie, wetenschap en onderwijs, en creativiteit en cultuur. Vertrouwen op persoonlijke gegevens en gepersonaliseerde online services heeft gevolgen voor individuen en hun mensenrechten. Dientengevolge ontstaan ​​nieuwe en belangrijke problemen waarvoor onze wetten niet optimaal zijn aangepast.

Complexe juridische kwesties in de informatiemaatschappij

De onderzoeksmaster Informatierecht biedt ambitieuze studenten de juridische vaardigheden die hen in staat stellen om de complexe juridische kwesties aan te pakken die zich in een informatiemaatschappij voordoen, zowel vanuit wetenschappelijk als vanuit praktisch oogpunt. Het programma biedt uitstekende studenten met interesse in wetenschappelijk onderzoek op het gebied van informatierecht de mogelijkheid om hun kennis van onderwerpen die relevant zijn voor informatierecht te vergroten, praktische praktijkervaring op te doen die is ingebed in een van 's werelds toonaangevende onderzoekscentra en een semester op een buitenlandse rechtenschool in het buitenland.... [-]

Nederlanden Amsterdam
September 2019
Voltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Leiden University

De Master Advanced in Law en Digital Technologies bestrijkt, op een systematische en praktische manier, de juridische en regelgevende theorie en systemen uit een verschei ... [+]

Hoe beïnvloedt de digitalisering en massale verspreiding van creatief werk de intellectuele eigendomsrechten? Op welke manieren kunnen regels voor digitale technologie evolueren om personen en organisaties beter te beschermen tegen identiteitsfraude of beveiligingsinbreuken?

Wat houdt dit masterprogramma in?

De focus van het programma ligt op de verdieping en verbreding van kennis op het gebied van recht en bestuur van digitale technologieën, zoals internet, computers, mobiele apparaten, overtuigende technologieën en ambient intelligence, in een internationale en multidisciplinaire context.

Het programma biedt studenten een grondig inzicht in de verschillende modi (dwz wetgeving, contract en technologie) voor het reguleren van opkomende en convergerende digitale technologieën op internationaal, EU-, nationaal of bedrijfsniveau.... [-]

Nederlanden Leiden Den Haag
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands