LAWSTUDIES

Afstandsonderwijs Masters in Rechten in Technologische Wetgeving in UK 2020

De LL.M. (Master of Laws) is een internationaal erkende postdoctorale graad in de rechten. Een LL.M. sterkte gewoon meestal niet toe dat men als advocaat, in de meeste gevallen, LL.M.studenten moeten een professionele opleiding verdienen

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiƫnt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Afstandsonderwijs LLM Opleiding in Technologische Wetgeving in UK

3 Resultaten in Technologische Wetgeving, Verenigd Koninkrijk, Afstandsonderwijs Filter

llm internet wet & beleid / IT en telecommunicatie wet (afstandsonderwijs)

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
LLM
<
Deeltijd
<
24 maanden
Engels
Online

De LLM in Internet Law & Policy is ook bekend als de LLM in IT & Telecommunications Law. De cursus structuur en de module keuzes zijn identiek. U vindt de keuze van ee ...

Lees meer

LLM in informatietechnologie wetgeving (ONLINE LEREN)

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
LLM
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

Deze LLM in de informatietechnologiewet concentreert zich op het regelgevingskader dat de informatietechnologie regelt binnen internationale, Europese en nationale omgevingen.

Lees meer

LLM in innovatie, technologie en de wet (ONLINE LEREN)

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
LLM
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

Dit unieke en internationaal gerichte LLM-programma onderzoekt hoe de wet reageert op, reguleert en bevordert nieuwe en opkomende technologieƫn.

Lees meer